Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea ajunge astăzi la Siofok

* sâmbătă, handbalistele echipei brăilene au programată o ședință de pregătire * meciul retur dintre Siofok KC și HC Dunărea va avea loc duminică, 7 februarie, de la ora 15.00

 

După meciul cu CSM București, unul care trebuie uitat repede, pentru că rezultatul a fost unul neașteptat în ceea ce privește scorul final, HC Dunărea a început pregătirile pentru partida retur cu Siofok KC, meci care se va disputa duminică, 7 februarie, de la ora 15.00, în grupa D a EHF European League.

Aseară, în jurul orei 22.00, handbalistele echipei brăilene au plecat spre Siofok, urmând să ajungă la destinație, astăzi în jurul orei 12.00, Astăzi, jucătoarele pregătite de Neven Hrupec au zi de relaxare, urmând ca sâmbătă să se antreneze în sala în care va avea loc partida.

“După meciul cu CSM București, tratat cu superficialitate de echipa noastră, este cazul ca jucătoarele să se revanșeze față de iubitorii handbalului brăilean și față de finanțatori și să facă un meci bun la Siofok KC. Să aibă o evoluție care să ne redea încrederea că avem o echipă competitivă și cu șanse mari de a termina ambele competiții în care este angrenată, cu rezultate pozitive. Conducerea clubului a făcut toate diligențele necesare ca jucătoarelor să nu le lipsească nimic în procesul de pregătire”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreședintele clubului HC Dunărea Brăila.

Vă reamintim că în partida tur de la Brăila, HC Dunărea a condus cu 14-11 la pauză, dar a fost învinsă cu 27-25 de Siofok KC. Kanaval cu 8 goluri, Udriștioiu și Dache, ambele cu câte 5 reușite, au fost principalele marcatoare ale formației de la Dunăre, iar de la Siofok cele mai multe goluri au fost înscrise de Horacek 6 și Niombla 5.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii