Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea 2 a câştigat cu 20-14 la CSM Roman

• asta după ce, la pauză, echipa gazdă a condus cu 8-7 • în urma acestei victorii, echipa brăileană revine pe locul al 3-lea în Seria A a Diviziei A

 

Sâmbăta trecută, în etapa a 6-a, prima a returului Diviziei A  la handbal feminin, HC Dunărea 2 Brăila a câştigat cu 20-14 partida susţinută în deplasare la CSM Roman, după ce la pauză echipa gazdă a condus cu 8-7. Este a treia victorie din acest sezon pentru echipa pregătită de profesorul Cristian Preda, una în urma căreia gruparea de la Dunăre a revenit pe locul al 3-lea în clasamentul Seriei A.

Meciul a avut două reprize diametral opuse, prima a fost controlată de CSM Roman, cea de a doua de formaţia brăileană.

Jocul a fost echilibrat în primele minute. Neamţu a deschis scorul pentru gazde dar Ichim a egalat la primul atac al brăilencelor. Văduva a înscris pentru 2-1 în minutul 6 dar din nou HC Dunărea 2 a egalat prin Terciu. CSM Roman s-a desprins la trei goluri, 5-2, în minutul 14, când au marcat pentru gazde Ghiulgian 2 şi Văduva, dar Terciu a înscris de două ori şi echipa brăileană s-a apropiat la un singur gol. CSM Roman a reuşit din nou să marcheze de trei ori şi s-a desprins la 8-4 în minutul 21. Finalul de repriză a aparţinut echipei brăilene care a a reuşit o triplă prin Terciu, Epureanu şi Ichim astfel că după primele 30 de minute echipa gazdă mai avea doar un singur gol avans, 8-7.

Repriza a doua a fost la discreţia satelitului echipei HC Dunărea. Sandu a egalat în minutul 31 apoi formaţia de la Dunăre a reuşit să înscrie şapte goluri la rând şi să se desprindă în câştigătoare. A fost 17-10 în minutul 49 şi 20-14 la finalul jocului. O vicorie la scor, meritată, pentru echipa brăileană pregătită de profesorul Cristian Preda.

Pentru HC Dunărea au marcat: Amalia Terciu 7 goluri, Iasmina Ichim 4, Laura Surdu 3, Mirabela Coteţ 2, Ştefania Epureanu 1, Roxana Sandu 1, Diana Gaşpar 1, Adelina Iordache 1, iar de la CSM Roman principalele marcatoare au fost Alina Văduva şi Mădălina Apopuţoaie cu 5 respectiv 3 goluri înscrise.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii