Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea a “defilat” în şaisprezecimile Cupei României

• formaţia brăileană a învins-o cu 44-14 pe CSM Oradea • jucătoarele au ajuns duminică la Bucureşti, urmând ca astăzi să joace în campionat cu campioana en titre a României • partida dintre CSM Bucureşti şi HC Dunărea se dispută în Sala Rapid, de la ora 19.15

 

Conform aşteptărilor, HC Dunărea a câştigat la scor, 44-14, după ce la pauză a condus cu 24-7, partida din şaisprezecimile Cupei României, disputată în deplasare la CSM Oradea.

Meciul a fost echilibrat doar în primele 10 minute, apoi a fost la discreţia jucătorelor pregătite de Aurelian Roşca.

CSM Oradea a deschis scorul în primul minut prin Denisa Gaga, Cătălina Preda a egalat şi tot ea a adus formaţia brăileană în avantaj, 2-1, în minutul 5. Orădencele au mai avut o tresărirede orgoliu şi au egalat la 2-2 prin Abodi, apoi, în minutul 7, au preluat din nou conducerea graţie reuşitei Roxanei Hercut. Cristina Gheorghe a restabilit egalitatea şi tot ea a marcat pentru 4-3, iar din acest moment, în doar nouă minute, după un gol înscris de Preda, formaţia brăileană s-a desprins la 14-4 în minutul 19. Pînă la pauză, gazdele au mai înscris doar de trei ori, în timp ce formaţia de la Dunăre a perforat poarta CSM-ului de 10 ori, astfel că la pauză HC Dunărea avea un avantaj consistent de 14 goluri, 24-7.

În repriza a doua, jocul a fost tot la discreţia echipei antrenate de Aurelian Roşca. HC Dunărea a condus cu 37-14, în minutul 38, cu 42-14, în minutul 57 şi s-a impus în final cu 44-14, principala marcatoare a echipei brăilene fiind Cătălina Preda, cu 11 reuşite.

După meciul de la Oradea, echipa a plecat spre Bucureşti, urmând ca astăzi, de la ora 19.15, să joace în Sala Rapid cu campioana en titre, CSM Bucureşti.

Pentru HC Dunărea au marcat Cătălina Preda 11 goluri, Ana Maria Berescu 5, Diana Axinte 5, Nicoleta Safta 4, Ştefania Epureanu 4, Cristina Gheorghe 4, Nataşa Krnic 3, Nicoleta Tudor 3, Elena Manea 2, Elena Dache 2, Iryna Burtea 1, iar pentru CSM oradea au înscris Maria Ţanc 5, Cipriana Petric 3, Nicoleta Abodi 2, Denisa Gaga 2, Ariane Zegrean 1, Roxana Hercuţ 1.
Categorie articol: 

Comentarii