Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea şi HCM Ştiinţa Baia Mare, victorioase în prima zi a Trofeului "Maramureş"

"Rezultatul vorbeşte de la sine despre modul în care handbalistele de la Dunărea au abordat acest prim meci de verificare. Handbalistele brăilene vin după două cantonamente grele, sunt obosite şi chiar au apărut unele dureri de genunchi la Rădulescu şi Moldovan şi cu toate acestea toate jucătoarele au evoluat la turaţie maximă", a declarat Alexandrina Soare.

Antrenoarea formaţiei brăilene considera însă că partida cu echipa gazdă a turneului va fi cea care va arăta posibilităţile actuale de exprimare ale elevelor sale şi capitolele la care trebuie să insiste până la începutul turului.

"În partida cu lotul de tineret toate handbalistele au marcat însă niciuna nu a ieşit în evidenţă. Jocul cu Baia Mare ne va arăta însă părţile pozitive dar şi cele negative, pe care trebuie să le remediem până la startul sezonului oficial", a mai precizat antrenoarea formaţiei HC Dunărea.

Ieri după-amiază, de la ora 17.00, s-a desfăşurat întâlnirea România (tineret) - Universitatea Reşiţa, iar de la ora 19.00 partida derby a turneului, HCM Ştiinţa Baia Mare - Dunărea Brăila.

Astăzi se derulează ultimele meciuri, HC Dunărea - Universitatea Reşiţa şi România (tineret) - HCM Ştiinţa Baia Mare urmând ca la ora 20.30 să aibă loc festivitatea de premiere.
Categorie articol: 

Comentarii