Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea învinsă la scor, 22-35, de campioana en titre, CSM Bucureşti

• formaţia brăileană a rezistat doar 10 minute în faţa celei mai valoroase echipe româneşti din ultimii ani • în etapa următoare, HC Dunărea va juca la CSM Galaţi

 

Joi seara, în etapa a 4-a a Ligii Florilor, HC Dunărea a pierdut la scor, 22-35, după ce la pauză a fost condusă la o diferenţă de 10 goluri, 8-18, în faţa celei mai valoroase echipe din Liga Florilor, CSM Bucureşti. Asta în condiţiile în care portarii echipei gazdă au avut 16 parade salvatoare în cele 60 de minute de joc. Marina Razum a avut 10 intervenţii reuşite, din care în două situaţii a parat tot atâtea aruncări de la 7 metri, iar în partea a doua a întâlnirii Gabriela Dobre şi-a trecut în cont 6 parade.

Meciul a fost la discreţia echipei bucureştene. HC Dunărea a marcat primul gol prin Shutska, Cristina Neagu a ratat aruncarea de la 7 metri obţinută de formaţia vizitatoare însă CSM-ul a marcat de două ori prin Lekic şi Neagu şi conducea în minutul 4 cu 2-1. Cristina Gheorghe a restabilit egalitatea însă din acest moment Neagu et company au făcut legea în teren. CSM Bucureşti s-a distanţat treptat, în minutul 19 a condus cu 12-6, iar la pauză a avut un avans de zece goluri, 8-18.

Cu toate că a avut două jucătoare mai puţin în teren, în minutul 41 formaţia bucureşteană a pus un decalaj de 12 goluri între ea şi gruprea de la Dunăre. Campioana României a avut 13 goluri avans în minutul 47 şi tot acelaşi decalaj s-a consemnat pe tabela de marcaj şi la finalul întâlnirii.

Liga Florilor se întrerupe până pe 6 octombrie pentru că în perioada următoare echipa naţională a României are programat un turneu amical, însă printre cele 36 de jucătoare convocate pentru acest stagiu de pregătire nu se regăseşte nicio handbalistă de la HC Dunărea.

În etapa următoare, formaţia brăileană va evolua în deplasare la CSM Galaţi.

 

Pentru HC Dunărea au marcat Alina Vătu 6 goluri, Ana Maria Berbece 4, Cristina Gheorghe 3, Iryna Shutska 3, Diana Ainte 2, Natasha Krnic 2, Nicoleta Safta 1, Elena Dache 1, iar pentru   CSM București au înscris Lekic 7 goluri, Radicevic 7, Neagu 6, Lazovic 5, Bazaliu 3, Curea 2, Kurtovic 2, Mehmedovic 1, Cvijic 1,Udriţoiu 1.
Categorie articol: 

Comentarii