Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea încheie la egalitate, 27-27, partida de la Ştiinţa Băcău

• acest rezultat menţine formaţia brăileană pe locul al treilea în clasamentul Seriei A • principalele marcatoare ale echipei brăilene au fost Iasmina Ichim şi Andreea Surdu cu 9, respectiv 7 goluri

 

Echipa a doua a clubului HC Dunărea a terminat la egalitate, 27-27, partida disputată în deplasare, la Ştiinţa Băcău, meci contând pentru etapa a 12-a a Diviziei A la handbal feminin. Un rezultat care menţine formaţia brăileană pregătită de profesorul Cristian Preda pe locul al 3-lea, în clasamentul Seriei A.

După cum o arată şi scorul, partida a fost echilibrată, cu perioade egale de dominare în teren. Ştiinţa Bacău a început mai bine acest meci şi s-a distanţat la două lungimi, prima dată la 3-1, apoi, în minutul 7, la 4-2. A urmat o perioadă bună a handbalistelor brăilene, astfel că HC Dunărea II a reuşit să egaleze apoi să preia conducerea cu 6-5 în minutul 11. Au urmat alte câteva răsturnări de situaţii. Gazdele au reuşit să conducă cu 11-7, dar echipa brăileană a egalat la 12-12. Ştiinţa a mai condus în două rânduri la două goluri diferenţă dar de fiecare dată HC Dunărea II a egalat, astfel că, după primele 30 de minute, scorul era egal, 16-16.

Formaţia gazdă a avut un avantaj de două goluri, 20-18, în minutul 38, dar după aceea handbalistele brăilene au fost cele care s-au impus în joc astfel că în minutul 51 acestea conduceau cu 25-23. Finalul părţii secunde a fost identic cu cel din prima repriză, cu menţiunea că de data aceasta HC Dunărea II a condus în două rânduri dar de fiecare dată Ştiinţa a egalat, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate, 27-27.

Pentru HC Dunărea II au marcat: Iasmina Ichim 9 goluri, Andreea Surdu 7, Ştefania Gheorghe 4, Amalia Terciu 2, Ioana Conţu 2, Iulia Sava 1, Diana Gaşpar 1, Mirabela Coteţ 1.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii