Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea încheie astăzi cantonamentul montan

Handbalistele brăilene încheie astăzi cantonamentul montan centralizat de la Fundata. A fost perioada cea mai grea din programul de pregătire din această vară al jucătoarelor însă cu toate că antrenoarea Alexandrina Soare a programat câte două antrenamente pe zi, la finalul acestei perioade niciuna dintre handbaliste nu se confruntă cu probleme medicale.
"A fost unul dintre cele mai grele cantonamente însă pentru faptul că pregătirea s-a făcut aşa cum trebuie nu există probleme de sănătate. Am avut condiţii foarte bune de pregătire, vremea a ţinut cu noi, eu consider că ne-am atins scopul pentru care ne-am deplasat la Fundata", a punctat Alexandrina Soare.
Antrenoarea brăileană a mai spus că atât Irina Tomuleanu cât şi Lăcrămioara Stan au început să se antreneze aproape de parametrii normali. "Tomuleanu a început să ridice braţul, mişcarea nu este completă însă se vede că a progresat şi acelaşi lucru pot spune despre Stan, care, la o lună după operaţia la picior, se mişcă bine", a mai spus Alexandrina Soare.
Lotul echipei HC Dunărea se va pregăti de luni în sala Polivalentă iar pe 8 şi pe 9 august brăilencele vor participa la un turneu amical la Ploieşti.

 
Categorie articol: 

Comentarii