Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea a încheiat turul cu o victorie la scor

• formaţia brăileană s-a impus cu 31-18 în partida cu AHCM Slobozia • Gabriela Dobre şi Bianca Tiron au fost MVP-urile partidei • pentru HC Dunărea urmează două meciuri dificile pe teren propriu • miercuri, de la ora 17.00, echipa brăileană va juca în şaisprezecimile Cupei României cu HC Zalău, iar dumincă, de la ora 11.00, întâlneşte campioana en titre, SCM Rm. Vâlcea

 

HC Dunărea a câştigat clar, 31-18, ultima partidă din tur, cea cu AHCM Slobozia. O victorie la scor, normală ţinând cont de faptul că formaţia brăileană este angrenată în lupta pentru cupele europene, iar adversara sa are ca obiectiv doar să se menţină în Liga Florilor. AHCM Slobozia se află pe locul al 12-lea cu doar 4 puncte acumulate în acest tur de campionat.

AHCM Slobozia a sperat într-o minune la Brăila doar în primele 20 de minute. O perioadă în care a condus şi la 2 goluri, 9-7. Însă treptat iniţiativa a trecut de partea gazdelor. Gabriela Dobre şi-a trecut în cont 12 parade, Bianca Tiron a

fost principala marcatoare, iar HC Dunărea s-a îndreptat spre o victorie scontată şi meritată. Echipa gazdă a condus la patru goluri, 15-11 la pauză, iar în repriza a doua a făcut legea în teren. Dache şi Constantinescu au mărit la şase diferenţa de scor între HC Dunărea şi AHCM Slobozia. O diferenţă care s-a mărit treptat şi care a ajuns la 12 goluri, 29-17, în minutul 28.

Până la finalul partidei echipa lui Hrupec a mai înscris de două ori prin Claudia Constantinescu şi Tamires, adversara sa o singură dată prin Ivan, iar HC Dunărea a câştigat cu 31-18.

HC Dunărea a făcut o repetiţie utilă înaintea celor două partide extrem de importante pe care le va disputa în această săptămână. Miercuri, 15 ianuarie, de la ora 17.00, în şaisprezecimile Cupei României, HC Dunărea va juca în Polivalentă cu HC Zalău. Duminică, 19 ianuarie, de la ora 11.00, în prima etapă a returului Ligii Florilor, echipa brăileană va juca tot pe teren propriu cu campioana en titre şi lidera la zi în clasament, SCM Rm. Vâlcea.

Pentru HC Dunărea au înscris Bianca Tiron 9 goluri, Marina Dmitrovic 5, Aneta Udriştioiu 5, Claudia Constantinescu 4, Elena Dache 3, Tamires Morena 3,  Nicoleta Safta 1, Cătălina Preda 1, iar pentru AHCM Slobozia au marcat Georgescu 4 goluri, Toma 3, Văcariu 3, Obedeanu 2, Ciolan 2, Ilie 2, Ivan 2.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii