Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea începe noua stagiune cu două deplasări dificile

* în etapa inaugurală, echipa de la Dunăre va juca pe terenul campioanei en titre, SCM Rm. Vâlcea, iar în etapa a 2-a la Corona Brașov * primul meci la Brăila va avea loc în etapa a 3-a, cu CSM Slatina * “Oricum trebuia să jucăm cu aceste formații, așa că nu contează momentul în care le întâlnim”, a spus antrenorul Aurelian Roșca

 

 

A fost stabilit țintarul meciurilor din turul Ligii Florilor, ediția 2019-2010, iar cel puțin teoretic, sorții nu au fost generoși cu HC Dunărea. În etapa inaugurală a noului sezon competițional echipa pregătită de Aurelian Roșca va evolua pe terenul campioanei en titre, SCM Rm. Vâlcea, iar în etapa a doua va juca tot în deplasare, la Corona Brașov. Abia în runda a treia, HC Dunărea va susține primul joc în fața propriilor spectatori, cel cu CSM Slatina.

Rugat să comenteze tragerea la sorți, antrenorul Aurelian Roșca nu s-a arătat prea impresionat de numele adversarelor din primele două runde.

“Jucăm primele două meciuri în deplasare cu Vâlcea și Corona Brașov, din punctul meu de vedere spun că oricum trebuia să jucăm cu aceste formații, așa că nu contează momentul. Deocamdată altele sunt prioritățile, am început pregătirile, până la startul competiției avem tot timpul să pregătim acele jocuri”, a declarat la conferința de presă de luni, la reunirea lotului, antrenorul Aurelian Roșca.

În altă ordine de idei, conducerea clubului face precizarea că bugetul echipei HC Dunărea este de 5 milioane de lei, 3 milioane vin de la Consiliul Județean, 1,2 milioane de la Primăria Brăila. Restul până la 5 milioane sunt bani care provin din sectorul privat. Cert este că din punct de vedere financiar este liniște la HC Dunărea, jucătoarele urmând să se concentreze pe latura sportivă și să-și îndeplinească obiectivul. 
Categorie articol: 

Comentarii