Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea în scădere de turaţie

formaţia brăileană a pierdut la 12 goluri, 33-21, la CSM Bucureşti, după un joc slab •  HC Dunărea va juca următorul meci pe 19 februarie, la Brăila, cu Danubius Galaţi

 

Mult aşteptatul derby al primelor două clasate, CSM Bucureşti – HC Dunărea a fost de fapt un “galop de sănătate” al elevelor antrenorului bucureştencelor Aurelian Roşca. Echipa brăileană a plecat în ziua meciului la Bucureşti şi, cum era şi firesc, după câteva ore de mers cu autocarul este greu să te recuperezi şi să faci faţă onorabil unui astfel de joc. Practic, HC Dunărea a avut “benzină” doar pentru 19 minute, perioadă în care handbalistele pregătite de Costică Buceschi şi Cristian Preda au fost egalele campioanei Europei. Cu menţiunea că în această perioadă Elena Voicu a făcut minuni în poartă. Din minutul 19, de la 7-7, CSM-ul a făcut legea în teren şi la pauză avea un avantaj de şase goluri, 15-9. Decalajul s-a mărit treptat în favoarea gazdelor, astfel că fără emoţii, formaţia campioană a defilat spre o victorie la scor, 33-21.

După această victorie CSM Bucureşti şi-a asigurat un nou titlu de campioană, totodată handbalistele pregătite de Aurelian Roşca au făcut o repetiţie reuşită înaintea meciului foarte important cu Esbjerg din Liga Campionilor, programat duminică, de la ora 18:00, în Sala “Dinamo”. HC Dunărea va juca următorul meci pe 19 februarie, la Brăila, cu Danubius Galaţi.

Pentru HC Dunărea au marcat Pârvuţ 5 goluri, Tiron 4, Czeczi 4, Perianu 3, Buceschi 2, Zamfirescu 2, Szucs 1, iar pentru CSM Bucureşti au înscris Gullden 7, Berenguer 5, Manea 5, Brădeanu 3, Niombla 3, Lobach 3, Mehmedovic 2, Torstensson 2, Bohme 2, Bazaliu 1.
Categorie articol: 

Comentarii