Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea, în fața celei mai mari performanțe din istoria clubului

* formația brăileană a învins-o pe Kuban Krasnodar cu 36-32 și s-a calificat în sferturile de finală ale EHF European League * “Este un rezultat extraordinar”, a declarat George Caranica

 

 

 

HC Dunărea traversează cea mai bună perioadă din istoria clubului:   

a învins-o pe Kuban Krasnodar cu 36-32, în ultima etapă din grupa D a EHF European League și s-a calificat în sferturile de finală ale acestei competiții europene. Cu dorința de a câștiga partida, jucătoarele pregătite de Neven Hrupec s-au autodepășit și au controlat meciul din primul și până în ultimul minut al jocului. HC Dunărea a avut un avantaj de 6 goluri, 14-8 în minutul 21, iar după primele 30 de minute avea 4 lungimi avans, 17-13.

În minutul 34, echipa din Rusia s-a apropiat la un gol, 17-16 și Davidenko a ratat șansa egalării, dar HC Dunărea a restabilit imediat o diferență  liniștitoare pe tabelă, 19-16, în minutul 36. Nenezici a avut câteva parade spectaculoase, a parat și o aruncare de la 7 metri a lui Listopad și formația

brăileană a marcat goluri importante și a “defilat” spre o victorie clară, pe care o merita. Cu 8 goluri fiecare, Alina Czeczi și rusoaica Diana Golub au fost principalele marcatoare ale acestei partide. La finalul partidei, Tamires și colegele au dansat de bucurie. Președintele clubului le-a oferit o șampanie, iar Tiron și-a stropit colegele, într-o veselie de nedescris.

“Este un rezultat extraordinar, cea mai mare performanță a clubului HC

Dunărea Brăila. Ne bucurăm enorm. Felicit staff-ul tehnic și jucătoarele pentru această performanță. Tot ce vom realiza de acum încolo va fi un plus pentru clubul nostru”, ne-a declarat George Caranica.

În faza următoare, HC Dunărea va juca cu Minaur Baia Mare. Prima manșă  a sferturilor de finală este programată la finalul lunii martie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii