Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea își află astăzi adversarele din grupa EHF European League

* jucătoarele de la prima echipă sunt în vacanță până pe 2 decembrie * echipa a doua se pregătește la Polivalentă pentru primul turneu de sală din noul sezon competițional * HC Dunărea II va juca primul meci oficial la Sf. Gheorghe, pe 3 decembrie, cu Corona Brașov

 

După superba calificare în grupele EHF European League, componentele echipei HC Dunărea Brăila au intrat într-o scurtă vacanță, reunirea lotului urmând probabil să se facă pe data de 2 decembrie. La reunire nu vor fi însă prezente Nenezic și Premovic, acestea fiind în lotul național al Muntenegrului pentru a participa la Campionatul European din Danemarca.

Astăzi, handbalistele pregătite de croatul Neven Hrupec vor afla în ce grupă a EHF European League vor fi repartizate în urma tragerii la sorți. La acest moment sunt cunoscuți doar capii de serii, mai precis formațiile care vor intra în prima urnă valorică, acestea fiind Siófok, Lada, Minaur Baia Mare și Ikast. Va exista protecție de țară, ceea ce înseamnă că echipele din aceeași țară nu pot fi adversare în această fază. HC Dunărea nu va fi în grupă cu Minaur Baia Mare dar precis va avea ca adversară o echipă din Rusia.

 

HC Dunărea II în febra pregătirilor pentru noul sezon competițional

Dacă handbalistele care evoluează în Liga Florilor sunt într-o vacanță binemeritată, componentele formației din Divizia A sunt în plină activitate. HC Dunărea Brăila II va începe luna viitoare campionatul 2020-2021. Ca și în Liga Florilor, meciurile din liga secundă la handbal feminin se vor disputa în sistem turneu, echipa antrenată de profesorul Cristian Preda urmând să participe, în perioada 3-5 decembrie, la primul turneu din sezonul competițional 2020-2021. Partidele se vor disputa la Sf. Gheorghe, iar HC Dunărea Brăila II face parte din seria A, alături de CSU Targoviște, CSM Roman, CSU Bacău, HCF Piatra Neamț și CSM Corona Brașov.

Handbalistele de la echipa a doua se pregătesc în Sala Polivalentă sub îndrumarea antrenorului Cristian Preda. Pe 23 noiembrie antrenorul a fost felicitat de jucătoare cu prilejul zilei sale de naștere.

La antrenamentele echipei HC Dunărea Brăila II participă următoarele jucătoare: Alexandra Perianu, Ana Caraman, Diana Gașpar, Ioana Conțu, Iasmina Ichim, Mirabela Coteț, Ioana Bălăceanu, Ștefania Epureanu, Adelina Iordache, Andreea Sandu, Amalia Terciu, Andreea Dinu, Laura Surdu, Cristina Surdu, Ana Maria Cazan.

 

Program turneului de la Sf. Gheorghe:

03 decembrie: HC Dunărea Brăila II – Corona Brașov - ora 13:40

04 decembrie: HC Dunărea Brăila II – CSU Targoviște – ora 16:20

05 decembrie: CSM Roman – HC Dunărea Brăila II - ora 15:20

 
Categorie articol: 

Comentarii