Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea îşi prezintă lotul, joi, 15 august, pe Faleza Brăilei

* festivitatea va avea loc la ora 20.00,  în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Brăilei * miercuri HC Dunărea a câştigat cu 29-27 amicalul cu AHCM Slobozia

 

 

Joi, 15 august, de la ora 20.00,  în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Brăilei, pe Faleza Brăilei va avea loc prezentarea componentelor echipei de handbal HC Dunărea. Publicul brăilean va avea ocazia să

cunoască noile componente ale lotului echipei de handbal care activează  în Liga Florilor, va putea să faca fotografii  şi să obţină autografe de la jucătoare emblematice ale handbalului românesc şi mondial.

“Hai şi tu să vezi echipa! Vino să iţi  întâlnesti şi tu echipa de suflet, vino să cunoşti noile componente ale lotului  şi să sărbătorim  împreună zilele Brailei! Să strigăm  împreună HC Dunărea!”, este invitaţia făcută de conducerea clubului de handbal brăilenilor.

Miercuri după-amiază,  într-o partidă amicală, HC Dunărea a dispus cu 29-27 de AHCM Slobozia. Cu o mică excepţie, cea din finalul primei reprize, formaţia pregătită de Aurelian Roşca a controlat jocul şi a avut chiar  şi cinci goluri avantaj pe tabela de marcaj. Principala marcatoare a echipei brăilene a fost Aneta Pârvuţ, cu 9 goluri. La finalul amicalului s-a mai disputat o repriză de 15 minute în care Aurelian Roşca a dat credit jucătoarelor tinere, repriză câştigată cu 8-4 de formaţia brăileană, 4 dintre reuşitele echipei gazdă fiind semnate de Mirabela Coteţ.

Vineri, de la ora 18.00, HC Dunărea va disputa un alt test de verificare, adversară fiind divizionara A, CS Dacia Mioveni.

 
Categorie articol: 

Comentarii