Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hanescu are ca obiectiv sa treaca de primul tur la JO de la Beijing

Tenismanul Victor Hanescu a declarat, miercuri, dupa sosirea in Satul Olimpic de la Beijing, ca obiectivul sau la actuala editie a Jocurilor Olimpice este sa treaca de primul tur, transmite trimisul MEDIAFAX.
"Sper sa sparg gheata si sa trec de primul tur. Pina acum romanii nu au reusit sa treaca de primul tur la tenis la Jocurile Olimpice. Pentru mine acesta este obiectivul, sa trec de primul tur", a spus singurul reprezentant al Romaniei in competitia masculina olimpica la tenis.
Jucatorului roman, care masoara aproape doi metri, ii era teama ca nu va avea loc in pat, asteptindu-se ca in Satul Olimpic paturile sa fie foarte mici. Cind a vazut camera s-a linistit insa si a spus ca totul este in regula si se va putea odihni. Tenismanul roman a mai precizat ca la Beijing totul i se pare mult mai bine organizat decit la Atena.
Inaugurarea Casei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Beijing trebuia sa aiba loc joi, insa aceasta ceremonie a fost aminata cu o zi, pentru ca la ea sa asiste si presedintele Romaniei, Traian Basescu. Seful statului va sosi, joi, la Beijing, pentru a asista, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. "Presedintele Basescu nu vine numai in interes politic, ci va merge si la citeva competitii, ceea ce inseamna mult pentru delegatia Romaniei", a declarat presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu.
Despre dopaj, Octavian Morariu a spus ca "sportivii romani fac un mare deserviciu statului roman daca nu se supun testelor antidoping", facind aluzie la cazul celor doua atlete, Elena Antoci si Cristina Vasiloiu, care nu au fost gasite de reprezentantii Agentiei Nationale Antidoping pentru a li se efectua un test antidoping. Situatia celor doua sportive, suspecte de dopaj cu EPO potrivit probei A a unui test analizat de laboratorul de la Lausanne, este in continuare incerta, ele nefiind suspendate, deoarece nu exista inca niste rezultate doping concludente. Intre timp, afectate de scandalul iscat in jurul lor, Antoci si Vasiloiu au anuntat ca se retrag din sport, in timp ce forul olimpic roman a mentionat, in repetate rinduri, ca ele, desi calificate la JO, nu vor merge la Beijing atita timp cit planeaza asupra lor cea mai mica suspiciune de dopaj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii