Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistii juniori I de la LPS Braila au trei infringeri din tot atitea partide

Juniorii I de la LPS Braila traverseaza cel mai slab sezon din activitatea lor. In acest tur de campionat handbalistii braileni au pierdut primele doua partide pe care le-au disputat chiar pe teren propriu, 27-28, cu LPS Onesti si 26-35 cu CSS Galati, iar duminica, 12 octombrie, au cedat la scor si in cel de-al treila joc, 20-40, in deplasarea de la LPS Focsani.
Pe data de 19 octombrie, LPS Braila va juca din nou pe teren propriu in compania echipei CSS nr.1 Constanta, formatie care are la activ doua succese in acest tur de campionat.
Nici echipa de fete, junioare II, nu a rupt gura tirgului in acest campionat.
La primul turneu de sala handbalistele brailene nu au acumulat nici un punct, in schimb, la turneul de la Braila, din week-end-ul trecut, LPS Braila a remizat, 21-21, cu CSS Slobozia.
LPS-ul a pierdut apoi toate partidele disputate, 20-30 in disputa cu LPS Buzau, apoi 25-30 in cea cu CSS Constanta.
Handbalistele brailene au fost din nou la un pas de a obtine prima victorie numai ca dupa ce au condus la pauza cu 6-4 pe CSS Galati, au pierdut in final la un gol diferenta, 14-15 partida cu galatencele, pentru ca in ultima partida sa fie intrecute la scor, 28-9 de echipa Gr. Sc. 1 Mai Ploiesti.
Cu un singur punct, LPS Braila se afla pe ultimul loc in grupa.izat, 21-21, cu CSS Slobozia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii