Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele de la LPS Braila au fost invincibile in week-end-ul trecut

Junioarele I pregatite de profesorul Ion Bucovala au pornit foarte bine si in actualul sezon competitional. Dupa ce au cistigat la scor in prima etapa a turului, 41-26, partida cu CSS Tulcea, handbalistele brailene au invins in runda a doua, in deplasare pe HC Otelul Galati si s-au instalat pe primul loc al clasamentului grupei C.
Meciului de la Galati a fost echilibrat in prima repriza, una in care arbitrii le-au acordat gazdelor si citeva cadouri, astfel ca la pauza galatencele aveau un avantaj de un gol. Repriza a doua a fost insa la discretia jucatoarelor pregatite de Ion Bucovala, care au evoluat dezinvolt si au cistigat in final cu 30-22.
"A fost un meci foarte echilibrat in prima lui parte, insa dupa pauza toate jucatoarele noastre au fost net superioare adversarelor si am cistigat la un scor confortabil. Este un succes pentru care merita felicitata intreaga echipa. Acum avem doua meciuri acasa, cu CSS Galati si Axiopolis Cernavoda in urma carora vrem sa ne consolidam prima pozitie deoarece in ultima runda a turului vom juca la Constanta", a declarat Ion Bucovala.
In partida de la Galati, formatia braileana a evoluat in urmatoarea alcatuire: Alina Mihaiu - Alexandra Popa, Nicoleta Eseanu, Elena Dutu, Roxana Paleru, Ana Maria Florea, Claudia Soalca. Pe parcursul intilnirii, la LPS Braila au mai intrat Oana Ganea si Mihaela Oancea.

Clasament:
1 LPS Braila 2 2 0 0 71-48 4
2 CSS nr 1 Constanta 2 2 0 0 59-54 4
3 HC Otelul Galati 2 1 0 1 53-49 2
4 CSS Tulcea 2 1 0 1 61-72 2
5 Axiopolis Cernavoda 2 0 0 2 55-61 0
6 CSS Galati 2 0 0 2 49-64 0

Junioarele III au cistigat toate jocurile din primul turneu de sala

Echipa de junioare III a LPS-ului, pregatita de antrenorul secund al HC Dunarea, Cristi Preda, nu a lasat nici o sansa adversarelor la primul turneu de sala care s-a derulat saptamina trecuta, la Cernavoda.
LPS Braila a trecut in primul joc de CSS Tulcea cu 17-4, in etapa a doua a stat dupa care a mai bifat trei succese, 36-20 in partida cu LPS Galati, 41-11 in cea cu formatia gazda, Axioplis Cernavoda si 30-12 in disputa cu CSS 1 Constanta.
In urma acestor rezultate LPS Braila s-a instalat in fotoliul de lidera a grupei D.
Urmatorul turneu se va derula in perioada 19-21 decembrie si va fi gazduit de CSS 1 Constanta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii