Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele de la LPS Braila au câştigat turneul semifinal 1

La sfârşitul lunii aprilie, echipa de handbal junioare III de la LPS Brăila a câştigat grupa a patra a turneului semifinal 1, competiţie care a avut loc la Sieni şi la care au mai participat CS Sieni, Unirea Sânnicolau Mare şi HCM Craiova. Handbalistele pregătite de profesorul Cristian Preda au câştigat la scor, 25-18, partida cu CS Sieni în care, cu 11 reuşite, Diana Gaşpar a fost golgetera meciului, apoi au dispus cu 29-22 de Unirea Sânnicolau Mare, joc în care principalele realizatoare au fost Carmen Bunea, Diana Gaşpar şi Iulia Sava cu 8, 7 şi respectiv 5 goluri marcate. LPS Brăila a reuşit să câştige la limită, 15-14 şi ultima partidă, cea susţinută în compania echipei HCM Craiova, după ce la pauză oltencele au condus cu 7-3. Cu trei victorii din tot atâtea partide disputate LPS Brăila s-a calificat la turneul semifinal 2 la care se va lupta pentru un loc în finală cu LPS Iaşi, Corona Braşov şi CSS 2 Bucureşti.
Următoarea fază a Campionatului Naţional de handbal rezervat junioarelor III va avea loc în perioada 13-15 mai pe teren neutru, locaţia urmând a fi stabilită în aceste zile.
Lotul echipei LPS Brăila: Nicoleta Petre, Alexandra Perianu, Diana Gaşpar, Iulia Sava, Roxana Popa, Carmen Bunea, Mirabela Coteţ, Ioana Conţu, Ana Maria Cazan, Andreea Popa, Andreea Spînu.

 
Categorie articol: 

Comentarii