Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele de la LPS Brăila continuă cursa pentru câştigarea grupei

Echipa de handbal junioare II de la LPS Brăila a obţinut două victorii şi o remiză în primul turneu de sală şi este în continuare la egalitate de puncte cu CSS Tulcea în fruntea clasamentului grupei B. Principala marcatoare a formaţiei brăilene la acest turneu a fost Iasmina Ichim, jucătoarea fiind convocată la lotul naţional de cadete pentru un stagiu de pregătire la Râmnicu Vâlcea, în perioada 14-20 martie. LPS Brăila a dispus în primul meci cu 27-21 de United Galaţi, principalele marcatoare ale echipei pregătite de profesorul Eugen Jelesneac fiind Iasmina Ichim şi Alexandra Vrabie cu 7 şi respectiv 6 goluri marcate. LPS Brăila a câştigat la scor, 35-21, partida cu ultima clasată din grupa B, LPS Focşani. Derby-ul grupei s-a disputat duminica trecută între LPS Brăila şi CSS Tulcea şi s-a încheiat la egalitate, 21-21, după ce la pauză tulcencele au avut un gol avans, 13-12. Gruparea brăileană a condus cu 21-20 în ultimul minut de joc al meciului, însă CSS Tulcea a reuşit să marcheze şi jocul s-a încheiat nedecis. Principalele realizatoare ale formaţiei brăilene la acest derby au fost Iasmina Ichim şi Alexandra Oprea cu 7 şi respectiv 6 goluri înscrise. Fiecare echipă mai are de disputat câte două meciuri, iar în cazul în care ambele obţin maximum de puncte, departajarea se face la golaverajul direct, secţiune la care CSS Tulcea este superioară formaţiei brăilene.
"Le felicit pe jucătoare pentru prestaţiile de la primul turneu, noi sperăm în continuare la primul loc. Iasmina Ichim a avut o evoluţie foarte bună, însă la cest capitol trebuie menţionată şi portarul Ana Maria Micu. Mai avem două meciuri uşoare cu Dunărea Galaţi şi cu CSS Galaţi şi aşteptăm să vedem ca va face contracandidata noastră la primul loc", a declarat profesorul Eugen Jelesneac.
În altă ordine de idei, în perioada 18-20 martie, echipa de handbal junioare II de la LPS Brăila va participa la etapa de zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, unde are drept obiectiv clasarea pe primul loc. "La faza de zonă participă şase echipe şi doar prima se califică mai departe. Noi mergem cu gândul de a câştiga competiţia, cu toate că nu o vom avea în lot pe Ichim, care este convocată la lotul naţional", a mai spus Jelesneac.

 
Categorie articol: 

Comentarii