Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene au tinut in sah campioana en titre

Putini poate se gindeau, vazind scorurile astronomice la care a cistigat Rulmentul in acest sezon, ca pe teren propriu formatia brasoveana va gifii serios pentru a-si apropia victoria in partida cu HC Dunarea.
Elevele Alexandrinei Soare au facut o frumoasa propaganda handbalului brailean, iar evolutia lor sigura in aparare, inventiva si cu putine greseli la finalizare, a fost reflectata si de tabela de marcaj la finalul primei reprize. Dupa un joc la inaltimea adversarei sale brailencele erau egalele gazdelor dupa primele 30 de minute.
HC Dunarea a evoluat la fel de dezinvolt si in partea a doua a partidei in care a si condus la unul - doua goluri diferenta si parea ca va produce poate surpriza turului.
Soarta meciului s-a hotarit insa in ultimele 10 minute, perioada in care oaspetele au ratat un contraatac, iar formatia brasoveana a sprintat spre victorie. Brailencele au primit cinci goluri, dar au revenit pe final si au redus din diferenta prin Luca si Moise. Era insa prea tirziu sa mai spere in restabilirea egalitatii.
"Am facut o partida foarte buna pe terenul campioanei en titre. Asa se intimpla de obicei atunci cind pleci cu sansa a doua, joci dezinvolt fara presiunea rezultatului si de cele mai multe ori jocul se leaga mai bine ca in meciurile de pe teren propriu. Dupa o zi de pauza ne vom concentra asupra partidei de joia viitoare cind vom intilni pe teren propriu pe HC Zalau", a declarat la revenirea in Braila antrenoarea Alexandrina Soare.
Pentru Rulmentul au marcat Mihaela Raceala 10, Simona Vintila 6, Elena Avadanii 3, Cristina Neagu 3, Yeliz Yilmaz 3, Aneta Gheorghe si Simona Spiridon, iar pentru HC Dunarea Elena Moise 7, Janina Luca 6, Irina Radovici 4, Marinela Patru 3, Liliana Craciun 3, Irina Tomuleanu.

"Promovarea la lotul de senioare ar fi pentru mine un alt pas foarte important"
* a declarat Alexandrina Soare, care pune afirmatiile presedintelui FRH pe seama faptului ca rezultatele pe care le-a obtinut antrenoarea braileana nu sint intimplatoare

In interviul publicat ieri de cotidianul nostru, Cristian Gatu afirma ca o urmareste de multa vreme pe Alexandrina Soare si ca antrenoarea braileana se afla in poll position pentru viitoarea componenta a colectivului tehnic al lotului de senioare.
Intrebata ce parere are despre aceasta noua provocare antrenoarea braileana a precizat: "Acum aflu pentru prima data aceasta veste si evident ca ma bucur enorm ca am atras aprecierile conducerii federatiei. Fara sa fiu acuzata de lipsa de modestie, consider ca este o recunoastere a rezultatelor pe care le-am obtinut la echipele pe care le-am antrenat si care evident nu au fost intimplatoare. Este bineinteles un imbold pentru mine si va trebui sa ma straduiesc sa merg pe aceeasi linie a performantei. Dupa ce am trecut pe la lotul de tineret, promovarea la lotul de senioare ar fi pentru mine un alt pas foarte important din cariera mea".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii