Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene au plecat la Cluj cu gindul la revansa "U" Jolidon Cluj - HC Dunarea

Rezultatul partidei de la Cluj, practic are importanta doar pentru echipa gazda, care are ca obiectiv ocuparea unui loc de cupa europeana, iar in acest moment se afla in grafic. De aceea, victoria este foarte importanta pentru clujence care, dupa aceasta etapa, au un program infernal, urmind sa intilneasca Rulmentul si Tomis Constanta in deplasare si Oltchimul si HCM Roman pe teren propriu.
Formatia braileana a plecat vineri, la ora 7.00 dimineata, spre Cluj cu gindul revansei.
"Pentru acest campionat, noi ne-am atins deja obiectivul, iar pozitia a opta, una chiar foarte buna pentru o nou promovata, nu o mai putem pierde. Insa, cine stie, poate chiar o vom putea imbunatati. Astfel ca, fara sa fim presati de rezultat, vom evolua fara emotii dar cu angajament si poate vom putea realiza acelasi joc bun pe care l-am facut la Buzau, cu Astral. La ultima sedinta pe care am avut-o, fetele pareau hotarite sa lupte pentru un rezultat bun, constiente insa de faptul ca "U" Jolidon isi va lua toate masurile de precautie", declara la plecare profesoara Alexandrina Soare.
Dupa mai bine de 12 ore, in care a intrat si o scurta "escala" la Brasov, unde au luat masa de prinz, jucatoarele brailene au ajuns la Cluj, intreg lotul fiind apt pentru intilnirea cu ocupanta locului al cincilea in clasament.
In partida tur desfasurata la Braila clujencele s-au impus cu 28-27, golul victoriei oaspetelor fiind marcat de Mihaela Senocico cu patru secunde inainte de expirarea timpului regulamentar de joc.
Principalele marcatoare ale formatiei brailene au fost Marinela Patru 12 goluri, Irina Radovici si Irina Tomuleanu, ambele cu cite 4 reusite.

Etapa a 21-a programeaza meciurile:
"U" Jolidon Cluj - HC Dunarea Braila
Silcotub Zalau - Rulmentul Brasov
Astral Posta Cilnau - Oltchim R. Vilcea
Rapid CFR Bucuresti - Tomis Constanta
Otelul Galati - HCM Roman
HCF Piatra Neamt - CSM Cetate Deva
HCM Baia Mare - CSM Sibiu
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii