Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene au cistigat prima partida cu baimarencele

Cu toate ca a fost un joc intre doua formatii angrenate in Cupa EHF, partida de la Braila a fost la discretia brailencelor din primul si pina in ultimul minut al partidei.
Craciun a deschis scorul pentru gazde, Alina Braniste si Ada Moldovan au marit la trei diferenta dintre cele doua combatante si pina la finalul primei reprize HC Dunarea a fost formatia care a condus ostilitatile in teren si pe tabela.
In minutul 12, Buzila a parat o aruncare de la 7 m, pe care a executat-o Geiger, iar pe contraatac, Ionela Cucu a marcat pentru 6-2. Ada Moldovan si Craciun au reusit cite o dubla, Alina Braniste a mai perforat poarta formatiei vizitatoare inca o data si Dunarea s-a desprins la 12-5.
Cu toate ca jocul s-a mai echilibrat oarecum spre finalul primului act, brailencele au plecat la cabine cu un avantaj de cinci goluri.
Dana Braniste, la capatul unei actiuni personale a dus scorul la 16-10, in primul minut al reprizei a doua, insa cel mai mare decalaj dintre cele doua formatii s-a inregistrat in minutul 53, moment al partidei in care gazdele aveau un avans de 12 goluri.
HCM-ul a incercat mai mereu sa revina in joc, insa s-a lovit de o formatie braileana care a evoluat la turatie maxima.
Dunarea a cistigat prima partida cu HCM Baia Mare, iar miercuri se va deplasa la Rm. Vilcea pentru jocul cu Oltchim.
Golurile formatiei gazda au fost inscrise de Ada Moldovan 10, Alina Braniste 4, Liliana Craciun 4, Ionela Cucu , Daniela Braniste 2, Irina Tomuleanu 2, Manuela Radulescu 2, Roxana Bodirlau 2, Irina Radovici, iar de la HCM Baia Mare, cele mai multe goluri le-au marcat Geiger 5, Mihalschi si Kovacs cite 4 reusite fiecare.

Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a:
Tomis Constanta - HCM Roman 28-23
CSM Cetate Devatrans - Otelul Galati 29-31
"U" Jolidon Cluj - HC Zalau 30-23
Oltchim Rm. Vilcea - Rulmentul Brasov 31-25
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii