Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brăilene vor să ia o gură de oxigen la Zalău

Astăzi, de la ora 17.00, HC Dunărea va încerca să facă o figură cât mai bună la Zalău, să obţină două puncte mari şi totodată să ia o gură de oxigen înaintea dublei confruntări din acest week-end cu gruparea macedoneană ZRK Vardar Osiguruvanje, din turul al treilea al Cupei Cupelor.
Echipa brăileană a plecat de ieri spre Zalău, lotul fiind alcătuit din aceleaşi jucătoare ca şi la partida cu Oltchim, adică cei trei portari, Goldic, Vasile, Voicu şi jucătoarele de câmp Tomuleanu, Crăciun, Jenofi, Moldovan, Radovici, Irimia, Rădulescu, Dancu, Drăguţ, Adespii şi Brot.
Pentru că a pierdut ultimele două partide, elevele Alexandrinei Soare sunt hotărâte să se mobilizeze exemplar la Zalău şi să obţină punctele puse în joc pentru a se menţine cu şanse reale în lupta pentru un loc de cupă europeană şi în sezonul următor. Partida va fi însă una extrem de dificilă pentru handbalistele brăilene pentru că în acest tur de campionat Zalăul a câştigat toate cele trei partide disputate pe teren propriu, în care a avut drept partenere de joc, în ordine, pe Universitatea Reşiţa, Tomis Constanţa şi HCM Buzău, iar în runda precedentă a realizat marea surpriză de a câştiga la Braşov, acolo unde nu mai obţinuse nimeni un succes de doi ani şi jumătate. Principalele pericole ale formaţiei din Zalău vin de la jucătoarele Băbeanu şi Holhoş, cele care de fapt au fost şi artizanele succesului de sub Tâmpa, cu 11 şi respectiv 10 reuşite în acel joc.
Înaintea partidei directe HC Zalău are 8 puncte şi se află pe locul al cincilea, în timp ce formaţia brăileană, care are 6 puncte, la fel ca alte trei grupări, Tomis Constanţa, CSM Cetate Devatrans şi Oţelul Galaţi, ocupă poziţia a şaptea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii