Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brăilene au o săptămână de vacanţă

După meciul de la Roman, jucătoarele de la HC Dunărea au primit o săptămână de vacanţă, însă de această facilitate nu beneficiază antrenorul Costică Buceschi şi trei dintre elevele sale. Buceschi este noul antrenor secund al naţionalei de senioare, iar din lotul lărgit al României fac parte interul Bianca Tiron, centrul Mădălina Zamfirescu şi extrema dreaptă Aneta Pârvuţ. Tricolorele încep campania de pregătire în vederea Campionatului Mondial de handbal, care va începe pe 5 decembrie, în Danemarca.

"Evoluţiile foarte bune din acest sezon le-au recomandat pe cele trei handbaliste de la HC Dunărea pentru lotul naţional. Vom susţine meciuri de pregătire în Franţa şi Suedia, apoi, împreună cu Thomas Ryde, vom stabili lotul pentru mondialele din Danemarca, unde ca obiectiv avem calificarea la Olimpiada de anul viitor", a declarat Costică Buceschi.
După o săptămână de vacanţă, lotul echipei HC Dunărea se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru reîncărcarea bateriilor în vederea returului Ligii naţionale de handbal feminin, care va începe în luna ianuarie 2016. În această perioadă, antrenamentele vor fi coordonate de profesorul Mihail Dumitru.

 
Categorie articol: 

Comentarii