Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele au scapat mingea din miini

La numai trei zile dupa ce a reusit sa se impuna la toate capitolele in fata Tomisului, pe teren propriu, HC Dunarea a avut o evolutie lamentabila la Astral Posta Cilnau.
Practic, partida de la Buzau nu a avut istoric. Dornica sa-si ia revansa dupa cele doua infringeri din sezonul trecut, Astralul a dominat meciul de la un capat la altul si s-a impus cu un categoric 32 la 24 in fata unei formatii care a facut doar figuratie.
Cornelia Rimbu, considerata cea mai buna jucatoare de pe teren, impreuna cu Ana Maria Barbu, cea care a organizat apararea gazdelor, au fost principalele artizane ale acestui succes.
HC Dunarea nu a reusit decit o singura perioada buna. Condusa cu 7-2, in minutul 7, formatia braileana a reusit o revenire in forta si a egalat la 9-9. Numai ca gazdele nu au mai gresit, in timp ce brailencele au mers din gafa in gafa. Portarii Dana Goldic si Gabriela Vasile nu au reusit sa apere decit cinci mingi pe parcursul meciului iar Moise si Luca au lasat impresia ca se menajeaza in fata unei echipe care de cele mai multe ori a avut interventii la limita regulamentului. Si totusi scorul inregistrat la pauza, cu numai doua goluri avans in contul gazdelor nu era unul insurmontabil.
Pauza nu s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru oaspete, astfel ca repriza a doua a fost la discretia Astralului. "Postaritele" au reusit astfel sa-si ia revansa si in felul acesta sa le readuca pe brailence cu picioarele pe pamint. HC Dunarea trebuie sa invete din aceasta infringere si sa nu mai repete greselile facute.
In aceasta saptamina se va analiza jocul prestat si, conform declaratiei presedintelui sectiei, Ionel Antihi, se va incerca restabilirea echilibrului echipei, fara a se lua masuri speciale.
Pentru Astral au marcat Lipan 10, Rimbu 7, Cucu 7, Ivana 3, Geana 3, Goran si D. Patru iar pentru HC Dunarea M. Patru 11, Tomuleanu 4, Moise 4, Luca 2, Craciun, Radovici si Asandei.
Categorie articol: 

Comentarii