Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbaliştii brăileni, la al doilea eşec în Divizia A

Formaţia brăileană, în care s-a regăsit un singur handbalist senior, Victor Drăghici, restul componenţilor fiind juniori I, a reuşit să facă faţă mult mai valoroasei sale adversare în prima repriză, însă din minutul 37 CSM Bacău a făcut legea în teren şi s-a impus la o diferenţă de 17 goluri.
Pentru HC Dunărea au marcat Drăghici 6, M. Muşat 4, Dogărescu 4, Leţu 2, Nichifor 1, Toma 1, Stamate 1.
Dacă în campionatul Diviziei A handbaliştii pregătiţi de profesorii Sorinel Meca şi Teodor Ciochia nu au cunoscut încă gustul victoriei, în competiţia juniorilor I, aceeaşi handbalişti de la LPS se află pe locul al treilea în grupa B, având deja asigurată calificarea la turneul semifinal.
"Aceste meciuri sunt benefice pentru noi mai ales pentru competiţia juniorilor I, unde avem drept obiectiv calificarea la turneul final al Campionatului Naţional. Avem cea mai tânără echipă din Divizia A, în care sunt numai brăileni şi care, treptat, va obţine rezultate bune şi în Divizia A, însă trebuie să avem răbdare, rezultatele nu apar aşa din senin, ci prin muncă şi perseverenţă", a declarat profesorul Sorinel Meca.
Categorie articol: 

Comentarii