Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hamas consideră că suspendarea zborurilor este o «mare victorie»

„Închiderea spaţiului aerian israelian este o mare victorie pentru rezistenţă şi consfinţeşte eşecul Israelului", a declarat purtătorul de cuvânt al Hamas, Sami Abou Zouhri.
După ce o rachetă a căzut în apropierea aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv, Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA (FAA) a interzis marţi companiilor aeriene americane să efectueze zboruri cu destinaţia Israel pentru următoarele 24 de ore, operatorii aerieni europeni anunţând la rândul lor suspendarea temporară a zborurilor către Israel.
FAA a decis miercuri prelungirea acestei interdicţii cu încă 24 de ore, unele companii aeriene din Europa extinzând şi ele anularea zborurilor cu destinaţia Israel pentru acelaşi interval de timp.
Ieri, la scurt timp după anunţul Hamas, Agenţia federală a aviaţiei americane (FAA) a ridicat însă interdicţia impusă companiilor aeriene de a zbura către Israel, dar a avertizat că "situaţia este foarte instabilă" pe plan local
"FAA a ridicat restricţiile privind zborurile americane către şi de la aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv, anulând o directivă pentru echipaje pe care o reînnoise anterior", arată un comunicat al agenţiei.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii