Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Halterofilul Ninel Miculescu, suspendat pe viaţă

Vicecampionul mondial la total şi medaliat cu bronz la stilul smuls în 2010 şi triplu campion european în acelaşi an a fost suspendat prima oară în 2006, tot într-un caz de dopaj. Atunci a fost suspendat pentru doi ani, fapt ce l-a împiedicat să participe la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Ninel Miculescu mai are în palmares două medalii de argint la Campionatele Mondiale din 2009 şi încă un titlu de vicecampion european în acelaşi an.
Sancţiunea este confirmată şi pe site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Haltere, care anunţă că halterofilul român a fost găsit dopat în anul 2010. Asta ar putea însemna că Miculescu să îşi piardă medaliile cucerite anul trecut la mondiale şi europene.
Secretarul general al Federaţiei Române de Haltere, Gheorghe Diaconu, a declarat că Ninel Miculescu a fost depistat pozitiv la un control în afara competiţiei. "Este o chestiune mai veche, dar cu care nu sunt la curent. Ştiu doar că a fost depisat pozitiv la un control în afara competiţiei, dar nu ştiu cu ce substanţă sau când s-a întâmplat asta", a spus Diaconu.
Categorie articol: 

Comentarii