Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Haideţi, împreună, să îi redăm speranţa!

Carmen Amalia Donose, în vârstă de 12 ani, este bolnavă de leucemie şi are nevoie de tratament cu citostatice la Institutul Fundeni Bucureşti. Fetiţa, pentru care ziarul Obiectiv a făcut în 2005 o campanie umanitară, este din nou pe patul de spital, deoarece boala cu care a fost diagnosticată când avea vârsta de numai şase ani, a recidivat anul trecut. Cheltuielile pentru tratamentul cu citostatice şi pentru transportul la Bucureşti, dar şi pentru îngrijirea specială a fetiţei depăşesc lunar suma de 25 milioane lei, cu mult peste posibilităţile familiei Donose.

Nimănui nu-i place să întindă mâna, dar această mână e întinsă pentru speranţă! Cine doreşte să o ajute pe Amalia în lupta cu boala cumplită de care suferă o poate face donând o sumă cât de mică, la orice sucursală a BRD Societe General, în conturile deschise pe numele Donose Ionica: RON- RO34BRDE090SV18610460900; EURO- RO28606400900.
În plus, echipa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să relanseze campania de strângere de fonduri pentru Carmen Amalia. Aşadar, în afara celor două conturi, puteţi face donaţii, zilnic, de luni până vineri, şi la sediul ziarului nostru, între orele 9.30 şi 16.30. Un redactor va fi la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi dona orice sumă, numele şi suma donată fiind publicate în ediţia din ziua următoare.

Ieri, la sediul redacţiei s-a primit o donaţie de 50 de lei, din partea unei pensionare, în vârstă de 67 de ani şi încă 30 de lei, din partea unui pensionar, în vârstă de 61 de ani. Ambii donatori au vrut să-şi păstreze anonimatul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii