Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hai la Polivalentă!

• astăzi, miercuri, 14 august, HC Dunărea joacă o partidă amicală cu AHCM Slobozia • meciul începe la ora 17.00 • s-au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2029-2020 • acestea sunt valabile pentru meciurile din Liga Florilor, din Cupa României şi pentru cele din Divizia A

 

Formaţia feminină de handbal HC Dunărea continuă seria partidelor de verificare având ca scop omogenizarea lotului pentru ediţia de campionat 2019-2020, care va începe pe 31 august.

În această săptămână HC Dunărea va disputa două jocuri amicale, astăzi, de la ora 17.00 cu AHCM Slobozia, formaţie care a revenit în această vară în Liga Florilor, iar vineri o va întâlni, tot în Polivalentă, pe Dacia Mioveni, formaţie care evoluează în Seria C a Diviziei A.

În testul de astăzi, antrenorul Aurelian Roşca va rula întreg lotul pe care îl are la dispoziţie, acesta fiind format din 21 de jucătoare.

Vă reamintim că, la finalul săptămânii trecute, HC Dunărea a disputat o dublă partidă amicală cu SCM Gloria Buzău. Vineri, la Brăila, HC Dunărea s-a impus cu 32-24, a doua zi SCM Gloria Buzău a câştigat returul cu 28-25.

În altă ordine de idei, HC Dunărea Brăila a pus deja în vânzare, începând cu 9 august, abonamentele pentru sezonul 2019-2020.

Abonamentele sunt valabile atât pentru meciurile din Liga Florilor, Cupa României cât şi pentru cele din Divizia A.

Abonamentele se pot procura în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 17:00, la sediul clubului aflat la Sala Polivalentă Danubius.
Categorie articol: 

Comentarii