Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hai la joacă în Parcul Monument pentru Bogdi!

• maşini de Poliţie şi Jandarmerie, laboratorul criminalistic, câini de serviciu, mascaţi şi sportivi ai “Urban Warrior Gym” - acesta va fi peisajul Parcării Kiselef din Parcul Monument, pe 1 Iunie • copiii prezenţi vor avea ocazia să participe la jocuri distractive organizate de cele două instituţii • totodată, vom face donaţii pentru Bogdi, oferindu-i şansa la o copilărie normală

 

Dacă nu v-aţi hotărât încă unde să mergeţi cu copilul dumneavoastră de 1 Iunie, vă dăm o idee: în Parcul Monument, în parcarea Kiselef (intrarea vizavi de fostul Liceu de Chimie). Pe lângă faptul că ne vom juca şi distra împreună, îi vom oferi lui Bogdi, micuţul de doar 3 anişori care se luptă cu tumora sau “buba-monstruleţ”, “armele” necesare pentru a-şi recâştiga sănătatea şi şansa la o copilărie normală. Poliţiştii şi jandarmii pun la cale mai multe activităţi, pline de acţiune. Evenimentul va începe la ora 10.00 şi va dura până în jurul orelor 12.30 - 13.00. Vor exista şi urne în care puteţi face donaţii pentru Bogdi.

Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale al Poliţiei Brăila, cei de la grupa Antitero a Jandarmeriei Brăila, dar şi sportivii Clubului Sportiv “Urban Warrior Gym” vă vor arăta câteva tehnici de luptă, dorind să promoveze ideea că sportul are o mulţime de beneficii: sănătatea, disciplina, respectul, modelarea caracterului pentru viaţa de adult.

Poliţiştii vor fi prezenţi în parcare cu laboratorul criminalistic, duba Serviciului de Acţiuni Speciale, o autospecială de la Rutieră, iar cei de la Ordine Publică vin şi ei cu o dubă şi câinii de serviciu. Astfel, copiii vor afla cum se iau amprente, ce presupune munca de criminalist şi cum rezolvă acesta diferitele cazuri, vor învăţa să fie pietoni responsabili şi vor admira căţeii care prind rău-făcătorii.

Şi Jandarmeria va aduce autospecialele din dotare, dar şi câinii de serviciu, deoarece colegii patrupezi au altă “misiune” faţă de cei ai Poliţiei.

Pe lângă toate acestea, pe care probabil le-aţi mai văzut şi cu alte ocazii, cele două instituţii vin cu ceva inedit: jocuri pentru copii! Nu dezvăluim mai multe, pentru că vrem să vă facem curioşi! Ne jucăm şi donăm pentru Bogdi!

Primăria Municipiului Brăila ne-a oferit sprijinul, iar vegetaţia din zona respectivă a fost stropită pentru alungarea ţânţarilor şi căpuşelor.

Reamintim că ziarul “Obiectiv - Vocea Brăilei” a mai pregătit un eveniment pentru ziua de 1 Iunie, în Grădina Zoologică. Aici, puteţi petrece o zi de poveste. Programul începe de la ora 10.00 şi se va încheia seara, cu o bine meritată mini-discotecă pentru copii şi spectacol de lasere. Cei mici vor întâlni personaje din basme, iar animatorii se vor ocupa de distracţia celor mici. Totodată, veţi avea ocazia să luaţi acasă o amintire foto. “Poza la minut” cu recuzita pusă la dispoziţie de Cabina Foto Smiley Brăila va fi, cu siguranţă, o atracţie pentru public. Vor mai fi organizate ateliere de quilling şi dans, iar la Zoo School cei mici îşi vor îmbogăţi cultura generală cu informaţii interesante despre animale.
Categorie articol: 

Comentarii