Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hai că se poate: CF Brăila a primit licenţa pentru Liga I!

Echipa de fotbal CF Brăila poate evolua în Liga I. E adevărat, nu se ştie încă ziua şi anul, dar ce mai contează astea? La dracu, am ajuns să ne împiedicăm de o dată calendaristică?

Nu-i puţin lucru să fii peste Craiova, Bistriţa şi, mai ales, Timişoara. Brăila, un oraş despre care mulţi se miră că încă mai respiră, că nu a intrat încă în faliment, are şansa istorică de a juca din nou în Liga I, alături de Steaua, Rapid, Dinamo şi (asta e!) Concordia Chiajna. De ce are această şansă? Păi, pentru că la conducerea CF Brăila au fost oameni destoinici, pricepuţi în meseria lor, vă salut domnu' Soare!
Cum va ajunge CF Brăila să joace în prima divizie la fotbal, din moment ce săptămâna trecută tocmai a retrogradat în Liga a III-a, abia reuşind să îndeplinească baremul, să nu fie depunctată la anul? Păi, e simplu. Nu vedeţi că tot mai multe formaţii, atât din Liga I, cât şi din Liga a II-a află pe zi ce trece că nu pot primi licenţa? A fost Oradea, acum aud ceva şi de Săgeata Năvodari. În ritmul ăsta, nu va mai avea cine să joace în Liga I, aşa că, norocul începătorului, se va ajunge la Brăila, care va fi primită pentru că alţii mai buni nu sunt.
Am înţeles că punctele forte la licenţierea Brăilei au fost toaletele de la stadion şi gazonul impecabil, cu sistem de încălzire, care i-a dat pe spate pe cei de la Federaţie. Hai, Brăila, hai că se poate!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii