Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hagiu şi Bălan, oficial, afară din CLM Brăila

• membrii CLM Brăila au aprobat, ieri, încetarea mandatului de consilier local în cazul liberalilor Cătălin Hagiu şi Costel Bălan, după ce aceştia şi-au dat demisia • deocamdată, fotoliile acestora rămân libere, deoarece PNL-iştii nu au depus documentaţia pentru cei care urmează să le ia locul

 

Liberalii Cătălin Hagiu şi Costel Bălan au rămas fără fotoliul de consilier municipal. Decizia a fost luată, oficial, ieri, în cadrul şedinţei ordinare a CLM Brăila, asta după anunţul recent al celor doi că doresc să se retragă. Ambii au invocat atunci motive personale. Prin urmare, membrii CLM Brăila au aprobat, ieri, cu unanimitate de voturi încetarea de drept, înainte de termen, a mandatelor de consilieri. Interesant însă, este faptul că deocamdată nimeni nu le-a luat locul. Deşi liberalii au anunţat într-o conferinţă de presă că Adrian Tabarac (30 ani) şi Constantin Sârbu (53 ani) se încălzesc să intre în Consiliul Local, în şedinţa din luna octombrie nu a fost înaintată nicio propunere în acest sens.

Întrebat despre asta, preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă,  a explicat că validarea noilor membri s-a făcut la partid cu numai o zi înainte de aprobarea ordinii de zi a şedinţei CLM, prin urmare nu a dorit să forţeze lucrurile.

“Urmează să fie numiţi următorii consilieri municipali ai PNL în şedinţa următoare. Nu am depus documentaţia, dar oricum procedura spune că trebuie vacantat postul şi după aceea se fac numirile. Dar nu este nicio problemă. O să trimitem luna viitoare. A fost din scurt, noi am avut o şedinţă de validare a noilor consilieri târziu, chiar cu o zi înainte de a se face ordinea de zi şi nu am dorit să forţăm nota pe asta, pentru că sunt alte subiecte mai importante”, a declarat Dănăilă.

Rămâne de văzut care vor fi în final propunerile PNL Brăila pentru cele două fotolii de consilieri.
Categorie articol: 

Comentarii