Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hagi va miza pe aparare in meciul cu Petrolul

Jucatorii echipei Poli Timisoara au insistat la antrenamentul de marti pe executarea loviturilor de la 11 metri, antrenorul Gheorghe Hagi urmind sa mizeze mai multe pe aparare in meciul cu Petrolul Ploiesti din Cupa Romaniei, din cauza indisponibilitatilor din lot, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Hagi are numerosi jucatori accidentati si suspendati, neavind la dispozitie nici un atacant pentru partida cu Petrolul, programata, miercuri, la Tirgu Jiu, de la ora 13.00, in cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. In aceste conditii, tehnicianul va incerca sa mizeze mai mult pe aparare, luind in calcul cistigarea partidei in urma executarii loviturilor de departajare.
Directorul sportiv al gruparii banatene, Paul Cazan, a declarat ca lotul pe care Hagi il are la dispozitie pentru acest joc de Cupa este nesatisfacator. "Nu avem practic nici un atacant de meserie acum in lot si am venit si cu patru juniori de la satelitul CFR pentru a avea cit de cit un lot. Sint 20 de jucatori pe care i-am deplasat aici la Tirgu Jiu, dar ne lipsesc Viorel Moldovan, Bucur, Silvasan, Batrinu si Mansour", a spus Cazan.
El a mai precizat ca se asteapta la un meci dificil cu Petrolul: "Nu ne va fi usor in conditiile de fata, mai ales ca intilnim o formatie puternica din Divizia B. Dar trebuie sa cistigam, sintem obligati pentru ca pentru noi este cel mai usor mod de a ajunge in Europa".
Lotul echipei Poli Timisoara a sosit la Tirgu Jiu marti dimineata, pentru meciul cu divizionara B Petrolul, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. La partida vor asista 200 de suporteri timisoreni si tot atitia fani ploiesteni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii