Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Hagi trebuie sa fie sustinut si incurajat ca antrenor"

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca Gheorghe Hagi merita sa fie sustinut si incurajat in noua sa postura de antrenor al Stelei si ca lumea trebuie sa uite ce a insemnat el ca fotbalist.
Antrenorul lui Sahtior Donetk considera ca Hagi are toate calitatile pentru a deveni un bun tehnician. "Sint foarte bucuros pentru Hagi ca a revenit in fotbalul romanesc. sint foarte bucuros. Eu cred ca are toate calitatile pentru a reusi in meseria de antrenor avind in vedere toate acumularile avute de-a lungul anilor. Sigur, nu ii va fi usor, pentru ca toata lumea pretinde de la el titluri, calificari si alte lucruri. Nu va fi foarte simplu pentru el. Lui i se cere mai mult decit altuia datorita prestigiului pe care l-a avut de-a lungul anilor. Parerea mea este ca trebuie sa se uite ce a fost Hagi ca jucator si sa fie sustinut si incurajat ca antrenor. Hagi merita sa fie sustinut", a declarat Lucescu.
Referitor la faptul ca Steaua a pierdut primele doua meciuri amicale cu Hagi la conducerea tehnica, Lucescu a spus ca rezultatele din meciurile de pregatire nu conteaza: "Meciurile amicale nu conteaza. Chiar nu conteaza reultatele din pregatiri. Eu am cistigat 4 meciuri in 5 zile, asta ce inseamna, ca sintem invincibili? sint doar meciuri de pregatire".
Lucescu spune ca a incheiat orice diferend in legatura cu intirzierea fotbalistului Ciprian Marica la reunirea lotului echipei Sahtior Donetk si precizeaza ca se gindeste doar la meciul cu Dinamo Kiev de saptamina viitoare, din prima etapa a campionatului ucrainean. "Marica a revenit la echipa, s-a incheiat orice conflict. Incepem saptamina viitoare campionatul, in forta, cu Dinamo Kiev si doar asta ne intereseaza", a mai declarat tehnicianul roman.
Meciul amical dintre Sahtior Donetk si Rapid, care trebuia sa aiba loc, vineri, in Elvetia, a fost anulat la cererea antrenorului giulestean Cristiano Bergodi. "Nu mai jucam cu Rapidul pentru ca giulestenii au renuntat la amical. Nu a mai vrut noul antrenor al Rapidului. Noi mai avem doua meciuri de verificare in cantonamentul din Elvetia, cu Volyn Lutk din liga a doua ucraineana si cu Sochaux, din prima liga franceza", a adaugat Lucescu.
Categorie articol: 

Comentarii