Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hagi: Nu e frumos din partea Argentinei să anuleze un amical

* el a precizat, însă, că echipa naţională trebuie să accepte realitatea, deoarece astfel de lucruri se întâmplă în fotbalul mondial

"Noi trebuie să acceptăm anumite lucruri care sunt reale. Realitatea, chiar dacă nu ne cade bine, se întâmplă, asta este. Chiar dacă nu e «fair», nu e frumos din partea Argentinei să refuze un amical. E un lucru care ţine de onoarea şi de prestigiul pe care îl ai. Dar se întâmplă, în fotbalul mondial sunt atâtea lucruri care nu sunt bune, dar cu toate astea se întâmplă. Până la urmă, este o situaţie de pregătire", a spus fostul selecţioner.
Referitor la faptul că România va întâlni selecţionata statului San Marino în locul Argentinei, Hagi a menţionat că amicalul este unul important, având în vedere că este prima întâlnire a jucătorilor cu noul selecţioner Victor Piţurcă. "Piţurcă trebuie să folosească acest moment ca să îşi cunoască jucătorii. E prima întâlnire a lui Piţi cu grupul pe care îl are. O să tragă concluziile. Are un proiect pe termen lung, aşa că e timp, să vedem ce se va întâmpla. Nu lucrez la naţională ca să spun cu cine era mai bine să jucăm. Unii sunt mai agresivi, dar eu nu vreau să fiu agresiv", a adăugat Hagi.
Gheorghe Hagi a fost prezent, ieri, la conferinţa de presă susţinută cu ocazia lansării turneelor internaţionale "Talent Cup" (Under 17) şi "Cupa Stelelor Estului" (Under 15), organizate de Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" la Constanţa, în perioadele 16-18 august, respectiv 5-9 septembrie.
Federaţia Română de Fotbal a anunţat, la 29 iulie, că a fost informată de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amical dintre România şi Argentina, programat la 10 august, cu ocazia inaugurării Arenei Naţionale. În locul acelei partide, selecţionata condusă de Victor Piţurcă va disputa, astăzi, de la ora 21.30, la Serravalle, un meci amical cu selecţionata statului San Marino.
Categorie articol: 

Comentarii