Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hélène Segara concertează la Bucureşti, pe 21 octombrie

Concertul este organizat în cadrul Festivalului Muzicii Franceze la Bucureşti şi face parte din turneul de promovare a noului ei album, lansat în aprilie şi intitulat "Parmi la Foule". Hélène Ségara va cânta in concert atât melodii de pe noul material discografic, cât şi piesele care au făcut-o celebră în toată lumea, precum "Elle tu l'aime", "Mrs Jones", "Parlez-moi de nous", "Il y a trop de gens qui t'aime" şi "Les vallées d'Irlande".
Descoperită de producătorul francez Orlando, fratele celebrei Dalida, Hélène Ségara debutează cu albumul "Coeur de verre". Discul conţine melodia "Je vous aime adieu", o declaraţie de dragoste a artistei pentru Riviera Franceză, pe care a părăsit-o în 1996, pentru a-şi începe cariera muzicală la Paris. Albumul de debut a fost foarte bine primit în Franţa şi Belgia. Astfel, vocea puternică şi caldă o face remarcată de marele tenor italian Andreea Bocelli. În anul 1999, Hélène Ségara cântă în duet cu Andreea Bocelli versiunea franco-italiană a melodiei care a dat titlul albumului "Vivo per lei", vândut în peste 1 milion de exemplare.
Totodată, a jucat rolul frumoasei Esmeralda din piesa de teatru muzical "Notre Dame de Paris", care cunoaşte un succes fenomenal în toată lumea.
"Au Nom d'une Femme", cel de-al doilea album, lansat în anul 2000 şi vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, primeşte discul de diamant, Hélène devenind astfel una dintre cele mai iubite cântăreţe franceze.
În 2003, în duet cu Laura Pausini, interpretează celebra melodie "On n'oublie jamais rien, on vit avec".
În anul 2008, albumul ""Mon pays c'est la terre", în care Hélène cântă în mai multe limbi străine, îi confirmă maturitatea artistică. Melodiile de pe acest album transmit un mesaj de prietenie şi egalitate între popoare.
De-a lungul timpului, vocea puternică şi catifelată a răsunat pe cele mai mari scene din Franţa, Belgia, Rusia, Ucraina, Maroc, Liban, Elveţia şi Canada. Prin timbrul deosebit al vocii, sensibilitatea, eleganţa, fineţea şi umanitatea ei, Hélène Ségara a reuşit mereu să creeze o legătură unică cu publicul.
Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald's), pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, la Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria - Midola Music, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi la staţia de metrou Unirii 1.
Preţurile biletelor sunt următoarele: categoria VIP - 350 de lei, categoria I - 250 de lei, categoria II - 200 de lei, categoria III - 150 de lei, Categoria IV - 90 de lei.
Categorie articol: 

Comentarii