Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Guy Ritchie a devenit din nou tată

Jacqui Ainsley, în vârstă de 29 de ani, a născut prin cezariană, iar băieţelul este sănătos. Cuplul nu a decis încă ce nume va purta copilul, informează dailymail.co.uk.
Acesta este cel de-al doilea copil biologic al regizorului britanic. Guy Ritchie mai are un fiu biologic, Rocco, în vârstă de 10 ani, cu Madonna şi este în acelaşi timp tatăl adoptiv al lui David, în vârstă de şase ani, înfiat din Malawi împreună cu fosta lui soţie celebră.
Guy Ritchie, în vârstă de 42 de ani, şi Jacqui Ainsley sunt împreună de peste un an, însă au păstrat secretul asupra relaţiei lor, până în momentul în care fotomodelul a fost surprinsă de fotografii britanici pe când părăsea reşedinţa londoneză a regizorului, în iunie 2010, la o oră matinală.
Jacqui este un model de succes şi a pozat pentru campanii ale unor mărci precum Samsung, Sunsilk, Virgin Atlantic şi Myla Lingerie. De asemenea, a avut un mic rol în filmul "Să nu mori azi/ Die Another Day", din seria "James Bond", în care au jucat Pierce Brosnan şi Halle Berry.
Aceasta este prima relaţie sentimentală serioasă a regizorului de când a divorţat de Madonna, în 2008, după o căsnicie care a durat opt ani.
Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) şi "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000). Cele mai recente filme ale sale sunt "RocknRolla", lansat în 2008, şi "Sherlock Holmes", lansat în decembrie 2009. "Sherlock Holmes" este o adaptare după povestirile poliţiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în distribuţie.
Categorie articol: 

Comentarii