Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Guvernul Viorica Dăncilă a schimbat subprefectul la Brăila

* subprefectul Marius Țiripa a fost demis, astăzi, din funcție * decizia a fost luată în ședința de Guvern, laolaltă cu alte schimbări de prefecți și subprefecți din țară * în locul lui Țiripa a fost numită Rada Sterea, șef serviciu la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brăila

 

 

Suprefectul Marius Țiripa a fost eliberat din funcție, astăzi, printr-o decizie a Guvernului Viorica Dăncilă. Potrivit unui comunicat de presă emis de Executiv, hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Brăila de către Marius - Aurelian Țiripa, a fost aprobată în ședință, odată cu alte hotărâri privind demiteri de prefecți și subprefecți din țară. Tot astăzi, Guvernul a decis ca fotoliul lui Țiripa să fie ocupat de către Rada Sterea, șef serviciu la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Brăila.

Ca de obicei, Executivul nu a prezentat vreun motiv privind schimbarea fostului subprefect din funcție.

Reamintim că Țiripa a fost numit în funcția de subprefect în anul 2015, în locul lui Cătălin Grosu. Acesta a ajuns pe funcție la câteva zile după venirea prefectului de la vremea respectivă, Nicu Olteanu, cel care o înlocuise pe Vasilica Vîlcu.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii