Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gurguiatu şi Stăncioiu au semnat golurile victoriei brăilene

Badea (min. 11) a irosit prima ocazie de gol a oaspeţilor, lovitura sa de cap trecând paralel cu poarta formaţiei gazdă şi cum ocaziile se răzbună, CS Panciu a schimbat tabela patru minute mai târziu. Costin a driblat doi fundaşi brăileni i-a pasat lui Covaci, acesta a protejat balonul pentru Duţu, care a deschis scorul, cu un şut plasat de la marginea careului mare.
După primirea golului elevii lui Vasile Darie au asaltat careul advers însă cu toate că şi-au creat multe situaţii de gol până la pauză nu au reuşit să restabilească egalitatea.
Bucă (min. 16) a driblat un apărător şi a şutat pe lângă poartă, Stancioiu a trimis puternic de la 25 de metri însă Gordin a scos mingea de la rădăcina barei în minutul 24 şi după alte patru minute portarul gazdelor s-a remarcat la reluarea, cu capul, a lui Pânzaru.
Gordin a mai avut alte două intervenţii salvatoare în minutul 36, după o minge reluată tot cu capul, de la 6 m de Bucă şi cu patru minute înainte de finalul partidei când a scos de la vinclu mingea şutată de Necoară.

Oaspeţii au întors rezultatul în favoarea lor

Repriza a doua a aparţinut tot brailenilor, însă în această parte a întâlnirii oaspeţii au reuşit să întoarcă rezultatul în favoarea lor.
În minutul 51 Stăncioiu a executat foarte bine o lovitură liberă, iar Gurguiatu a trimis mingea, cu capul, la colţul lung restabilind egalitatea, iar după alte şapte minute ar fi putut fi 2-1 pentru oaspeţi numai că mingea centrată de Iosofache a lovit transversala.
CF Brăila a trecut în avantaj în minutul 66 când Stăncioiu, beneficiind de marcajul larg făcut de apărătorii centrali ai gazdelor a trimis mingea în plasă, după o combinaţie rapidă între Iosofache şi Bosoi şi o centrare perfectă a celui din urmă.
Cu toate că formaţia vizitatoare a evoluat în inferioritate numerică din minutul 74, tot ea a ratat cele mai mari situaţii de gol din finalul partidei. Pe rând, Bucă şi Badea ar fi putut mări avantajul oaspeţilor însă cea mai mare situaţie a formaţiei vizitatoare s-a derulat în minutele de prelungire când juniorul Viorel Gheorghe a rămas în situaţie de unu la unu cu portarul gazdelor, acesta a avut un reflex salvator, mingea a ajuns la Pânzaru, care, de la 30 m a şutat la o palmă de ţintă.
În urma acestui succes CF Brăila a urcat pe locul al doilea în clasament fiind la doar trei lungimi în spatele liderei Politehnica II Iaşi.

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Gurguiatu, Şerban, Necoară - Drăguş, Pânzaru, Stăncioiu, Iosofache (min. 87: V. Gheorghe) - Bucă (min. 75: Stănciulescu), Badea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii