Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gruparea din Însurăţei părăseşte după 13 etape zona retrogradării

Nici Marius Coman nu a fost mai inspirat în minutul 18, însă dominarea oaspeţilor avea să se concretizeze la jumătatea primei reprize, când Vioreanu l-a deschis în adâncime pe Baicu şi mijlocaşul formaţiei vizitatoare a marcat un eurogol, de la 17 m.

Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, Dobre a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns în careu, a şutat din alergare, portarul a respins in extremis, însă mingea a ajuns la atacantul formaţiei din Însurăţei care, de data aceasta, a şutat cu sete în plasa porţii adverse.

Putea fi chiar 3-0 după primele 45 de minute, însă în ultimele secunde Marius Coman a ratat o mare ocazie de la marginea careului mic.

Până în minutul 60, Viitorul Însurăţei s-a jucat cu ocaziile, la fel şi în ultimul sfert de oră, când pe rând, Dobre, Coman, Baicu sau Ştefănescu au ratat din poziţii foarte bune.

Gazdele au reuşit să reducă din diferenţă prin Crăciun, în minutul 66 şi au fost chiar la un pas de a egala pe finalul meciului, însă portarul Tudor şi-a salvat echipa de la un semieşec.

În urma acestui succes, Viitorul Însurăţei urcă pe locul al 12-lea, fiind pentru prima dată în acest sezon în afara zonei retrogradării.

"Am făcut un meci bun pe ansamblu, dar am ratat exasperant de mult, fapt ce ne-ar fi putut costa pe finalul meciului. Avem un program relativ uşor de meciuri până la finalul turului şi sper să adunăm puncte preţioase pentru ca în retur să nu mai trecem prin emoţii", a declarat la finalul partidei Paul Alexandru, preşedintele grupării din Însurăţei.

Viitorul: Tudor - Alexandru, Paraschiv, Muşat, Cheleş - Baicu, Vioreanu, Costache, M. Coman - Lupaşcu, Dobre.
În repriza a doua au mai evoluat Ştefănescu, Merloi şi Olmazu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii