Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gropile mari din municipiu vor fi astupate, cele mici le mai păstrăm

Gropile mari de pe străzile municipiului vor dispărea până pe 20 iunie, potrivit primarului Aurel Simionescu. Cele mici nu vor fi, însă, băgate în seamă, fiind lăsate probabil să mai "crească". Discuţia a pornit în cadrul conferinţei PSD de la glumele care se fac pe seama craterelor din şoselele brăilene.
Până vineri mai au de "trăit" craterele din Brăila. Ăsta e termenul dat de administraţia locală lucrătorilor pentru a le astupa. Internetul s-a umplut cu glume la adresa drumurilor deplorabile din municipiu, iar imagini sugestive au devenit virale în ultima perioadă pe reţelele de socializare. "Glume ştim să facem, cu munca stăm mai prost. Am avut o discuţie vineri dimineaţă cu cei implicaţi, responsabilii noştri plus constructorul şi le-am dat termen 20 iunie să nu mai am nişte lucruri deosebite, vorbesc despre gropile mai mari", a declarat Simionescu. Acum rămâne de văzut cum vor deosebi lucrătorii gropile "mici" de cele "mari", după ce criterii se va face această clasificare.
Nu vă bucuraţi prea tare, însă. În discuţie nu intră şi cele mai circulate artere din Brăila, Calea Călăraşilor şi Buzăului. Acestea trebuie refăcute cu "banii lui Dragnea", celebra Ordonanţă nr. 28, iar în momentul de faţă depind de o semnătură de la Bucureşti. "Am fost la Bucureşti, ordinul este la semnat. Sper ca săptămâna viitoare (săptămâna asta - n.r.) să avem semnătura pe ordinul de Brăila. I-am zis constructorului să se pregătească de treabă, ca să nu avem discuţii mai târziu", a adăugat edilul.
Simionescu a mai spus că primeşte zilnic mesaje electronice de la locuitorii Brăilei, în care de cele mai multe ori este înjurat. "Sunt de mulţi ani în administraţie, să nu credeţi că nu ştiu ce se întâmplă. Primesc multe mailuri şi le citesc pe toate, şi pe cele în care sunt înjurat eu, PSD-ul sau guvernarea, dar şi pe cele bune, care sunt mult mai puţine. Oamenii se manifestă când sunt nemulţumiţi. Să nu credeţi că cineva care are puterea stă pe un sac de bani şi nu vrea să facă. E absurdă ideea! Sper să ajungem la o stare de normalitate în care să îmbinăm necesarul de a rezolva cu timpul în care se rezolvă. Asta e situaţia în momentul de faţă", a conchis primarul municipiului.

 
Categorie articol: 

Comentarii