Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gropeneanu face un serviciu gratuit Brăilei astupând gropile cu resturi de asfalt

• Marius Termegan, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei ne-a explicat că folosirea frizurii asfaltice pentru astuparea unor gropi este o măsură cu caracter temporar care vine în sprijinul şoferilor • chiar Primăria a solicitat acest lucru, iar Aurel Gropeneanu, patronul firmei “Micatis” a fost de acord să o facă pe cheltuiala lui • directorul Termegan a ţinut să precizeze, însă, că frizura nu trebuie pusă în niciun caz în gropi pline de apă, aşa cum s-a întâmplat recent pe Str. Roşiori • “Aceea a fost strict greşeala muncitorilor, care au fost concediaţi pentru felul cum au procedat”, spune oficialul Primăriei

 

Astuparea temporară a gropilor de pe străzile Brăilei cu frizură asfaltică rezultată din raşchetarea carosabilului din zonele unde deja se fac pregătiri pentru plombări este o operaţiune aprobată de autorităţile locale, după cum ne-a declarat Marius Termegan, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Brăila. “Este o dispoziţie dată de Primărie să se astupe cu frizură asfaltică gropile pentru care mai durează o perioadă până când vor intra la plombare. Este vorba despre ceva provizoriu, pentru ca maşinile să poată circula mai bine pe străzile în cauză, până când se astupă gropile propriu-zis, cu mixtură asfaltică”, ne-a explicat directorul Termegan. Declaraţia acestuia vine după scandalul din urmă cu câteva zile, când o echipă de lucru a firmei “Micatis” SRL, cea care are contract cu Primăria pentru reparaţii stradale, a fost filmată de un brăilean în timp ce punea frizură asfaltică în mai multe gropi pline de apă de pe Str. Roşiori. Directorul Direcţiei Tehnice a Primăriei a ţinut să precizeze că felul cum au procedat acei muncitori a fost o greşeală de care sunt singurii vinovaţi. “Nu le-a spus nimeni să pună frizură în gropi pline cu apă. În mod normal, ar fi trebuit să evacueze apa din acele gropi, însă ei au aruncat pur şi simplu frizura direct în bălţile de pe carosabil. Din acest motiv, au fost concediaţi de la firma unde erau angajaţi”, ne-a declarat oficialul Primăriei Brăila.

Marius Termegan a mai precizat că astuparea gropilor cu frizură asfaltică este o operaţiune desfăşurată benevol de firma lui Aurel Gropeneanu, care a fost de acord să vină astfel în sprijinul şoferilor fără a deconta cheltuielile presupuse de transportul şi împrăştierea frizurii asfaltice adunate de pe alte străzi. “În caietul de sarcini nu este prevăzută această astupare a gropilor cu frizură asfaltică, deci firma domnului Gropeneanu nu încasează niciun ban pentru treaba asta”, a punctat directorul Termegan.
Categorie articol: 

Comentarii