Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grohaieli electorale

Eu cred ca actualii candidati la alegerile parlamentare din 30 noiembrie sint disperati. Cred ca nu stiu cum sa mai cheme
"prostimea" la vot sau nu stiu cum sa mai stringa voturi. Fiecare candidat, indiferent daca se lupta pentru deputatie sau pentru un fotoliu in Senat, vrea sa fie cel mai cinstit, cel mai sincer, cel mai aproape de oameni. Toti au discursuri populiste, in care condamna actuala clasa politica din Romania (de parca ei nu ar face parte din ea) si in care se simt salvatorii nostri de la minciunile celorlalti politicieni, in special contracandidatii directi. Toti se simt responsabili pentru soarta noastra, toti doresc sa ne fie mereu aproape atunci cind avem nevoie de EI, si EI sa ne reprezinte in Parlament ca si pina acum: "Cu onestitate, corectitudine si respect fata de lege si aplicarea ei".
Unul dintre acei EI este si Horia Vasioiu, mult-nedoritul candidat din partea PNL-ului la fotoliul de deputat in Colegiul II pentru Camera Deputatilor, iar citatul de mai sus este un fragment dintr-o scrisoare primita de la dinsul in posta; una din cele mai ipocrite si mincinoase scrisori pe care le-am citit in viata mea. Aceasta scrisoare mi-a lasat impresia ca a fost scrisa de un om obsedat de putere, care se agata de orice pentru a fi, inca 4 ani, "boss" prin Braila.
Dar domnul Vasioiu nu este singurul care are o astfel de campanie
electorala. TOTI SINT LA FEL. Nimic, in afara de culoarea politica,
nu-i deosebeste. Toti posteaza in exemple umane, in monumente de onestitate, cinste si adevar, cind, de fapt, sint niste oportunisti care nu vor decit sa infulece o portie cit mai mare din troaca puterii.
De aceea, pe 30 noiembrie eu nu ma voi prezenta la vot. Pentru ca
nu vreau sa votez nici cu candidatii PSD (care de cind a iesit domnul Simionescu Aurel primar a devenit un partid plin de dumnezei braileni), nu voi vota nici cu trompetele lui Basescu si in nici un caz nu voi vota cu candidatii PNL-ului (care au jefuit orasul timp de 4 ani sub atenta indrumare a tovarasului fost primar). Nu voi vota pentru ca nu suport minciuna pe fata, incompetenta si nesimtirea. Nu voi vota pentru ca nu vreau sa fiu prostit de grohaielile electorale ale politicienilor braileni, bolnavi de putere.
Sper doar ca sistemul isi va face datoria si nu va vota altcineva in
locul meu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii