Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grigore Traian a fost condus pe ultimul drum

Ieri, aproape de vremea prinzului, fosta glorie a fotbalului brailean, Grigore "Primaru" Traian, a fost condus de familie si colegii de echipa pe ultimul drum. A fost o inmormintare modesta la care au participat doar citiva dintre cei cu care a jucat fotbal: Bulancea, Trofin, Telegraf, Ion Balaban, Costel Gheorghita, Emil Cataros, Pirlog, Mateescu, Sandu Cotiga. Nu au lipsit cei mai apropiati prieteni ai sai din ultima perioada, Stelica Coman si Nistor Voinea, dar nici unii dintre jucatorii care au invatat meserie de la "Primaru": Adrian Petrache, Nicu Pascu, Marin Oprea. Dintre oficialitati, doar consilierul local Adrian Traian a fost alaturi de familia indoliata.
Ca intotdeauna in astfel de cazuri, Asociatia Judeteana de Fotbal, reprezentata de Mihai Ianos si Doru Cireasa, a depus la mormintul lui Grigore Traian o frumoasa coroana de flori.
Ceea ce i-a mirat pe fostii coechipieri ai defunctului a fost faptul ca nimeni din conducerile cluburilor la care a activat acesta in cariera sa nu au venit sa-i prezinte un ultim omagiu.
"Multi au avut satisfactii, chiar avantaje de pe urma lui Gelu si nu trebuie sa dau nici un exemplu in acest sens, pentru ca cei la care ma refer stiu despre ce este vorba, si nu au avut bunul simt sa vina la inmormintarea lui. Ca sa fiu mai concret, ma refer la conducatorii cluburilor Petrolul si CF Braila. Oricum, cei care l-au iubit si stimat cu adevarat au fost prezenti la aceasta ceremonie", a tinut sa precizeze Ion Balaban.
Dupa slujba religioasa care s-a derulat la biserica Sfintul Dumitru, cortegiul funerar s-a deplasat spre Cimitirul Sfinta Maria, punctul terminus al ultimului drum facut de "Primaru".
Grigore Traian a plecat dintre cei vii. El si-a luat adio de la Braila, pentru care a jucat fotbal mai bine de un deceniu, si nu oricum, ci la parametri de performanta. Braila nu i-a raspuns insa, nici in ultima clipa, asa cum ar fi meritat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii