Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Greva foamei pentru ca a ramas fara permis de conducere

Ieri, dimineata, un bucurestean caruia politistii braileni i-au ridicat permisul de conducere pentru ca l-au depistat incalcind legea a amenintat ca va protesta impotriva acestei decizii, cu greva foamei. Insa protestul sau nu a durat decit citeva minute, timp in care s-a filmat cu o camera video in timp ce vocifera in fata sediului Serviciului Politiei Rutiere Braila, dupa care a renuntat la idee si a plecat.
Bucuresteanul era nemultumit de faptul ca politistii i-au saltat permisul, dupa ce l-au depistat ca a depasit un autoturism intr-o zona in care aceasta manevra era interzisa. Oamenii legii l-au surprins pe DE 87, Soseaua de centura Braila - Galati, in timp ce conducea autoutilitara "Ford Tranzit", cu numarul de inmatriculare B 7665, pe directia Baldovinesti - Braila. Soferul a fost filmat depasind un autoturism "Matiz" intr-o curba, in zona de actiune a liniei continue si a indicatorului care interzice depasirea. Pentru ca a incalcat reglementarile rutiere in vigoare, bucuresteanul a fost sanctionat contraventional cu 4 puncte amenda, in valoare de 156 lei si i s-a ridicat permisul de conducere, in vederea suspendarii, pe o perioada de 30 de zile.
"S-a prezentat la sediul Serviciului in programul de audiente si a expus ca nereala situatia. I-am explicat posibilitatea de a contesta in instanta acest proces-verbal si de a solicita restituirea permisului. A spus ca va uza de aceasta modalitate de a reintra in posesia permisului, dupa care a plecat. In scurt timp a revenit de pe hol si a spus ca va intra in greva foamei, in fata sediului. I-am raspuns ca e dreptul lui sa faca acest lucru, ca nu avem cum sa-l impiedicam, numai sa nu ne dea peste cap activitatea, in sensul sa nu blocheze intrarea in sediu, in parcarea auto si alte lucruri care tin de activitatea noastra curenta", ne-a precizat subcomisar Dumitru Budes, seful Serviciului Politiei Rutiere Braila.
Categorie articol: 

Comentarii