Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gravida injunghiata de fostul concubin

O tinara de 18 ani din localitatea braileana Rimnicelu, gravida intr-o luna, se afla internata in stare grava in spital, dupa ce a fost injunghiata de fostul concubin. Suparat ca Zoica Raceanu (foto) nu vroia sa-l mai vada de peste un an de zile, desi au impreuna un baietel de 2 ani, aflat in grija mamei si ca, de citva timp, femeia umbla cu un alt barbat, Marian Gheorghita Savin, de 27 ani, a ajuns in seara de Boboteaza la domiciliul acesteia, baut si pus pe scandal. A scos poarta din balamale, a spart geamurile si, turbat de furie si gelozie, cind a dat cu ochii de tinara, a scos cutitul si a injunghiat-o adinc in abdomen, pina cind organele interne i-au iesit la suprafata. La spital, imediat dupa ce a fost operata, tinara a aflat ca este gravida intr-o luna, dar ca sarcina nu a fost pusa in pericol de plaga abdominala penetranta.
Pe patul de suferinta, ea ne-a declarat ca nu este o noutate ca fostul concubin o ameninta cu cutitul, dar este pentru prima data cind acesta a si pus in aplicare cele spuse. Pe de alta parte, mama tinerei sustine ca, pe linga scandalurile avute dupa despartire, intre fata si fostul concubin exista o stare conflictuala si din cauza faptului ca baietelul celor doi i-a fost incredintat mamei spre crestere si educare, iar barbatul nu poate accepta aceasta decizie. "Cind bea, el face scandal, e obsedat, spune ca vine la copil, dar asta este doar un pretext, pentru ca, de cite ori vine, nu-i aduce nimic copilului, iar copilul il respinge, pentru ca vine beat si cu scandal", sustine mama tinerei.

Ancheta a demonstrat ca leziunile nu i-au pus viata in pericol

Din spusele Marianei Raceanu, mama tinerei, incidentul s-a petrecut in seara zilei de 6 ianuarie, in jurul orelor 18,30, cind Marian Gheorghita Savin a patruns in curtea locuintei prin dislocarea portii de acces. Acest lucru a fost confirmat ulterior de echipa operativa a Politiei, care a demarat cercetarile si a stabilit ca cei doi au trait in concubinaj in perioada 2006-2007 si ca, in prezent, se afla intr-o stare conflictuala din cauza faptului ca minorul celor doi a fost incredintat spre crestere si educare partii vatamate.
Desi Zoica Raceanu era insarcinata si a fost supusa unei interventii chirurgicale, fiind diagnosticata cu "plaga injunghiata penetranta abdominala cu exteriorizare de organe", in urma cercetarilor s-a stabilit ca leziunile nu i-au pus in pericol viata, in cauza fiind intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii