Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grav accident la Stejarul. Opel lovit de un Audi şi aruncat într-un copac

* un şofer băut conducea un Audi pe DN 2 B şi în zona Pădurii Stejarul a lovit din spate un autoturism Opel * acesta a fost proiectat în afara carosabilului, într-un copac, şi s-a făcut praf * din fericire, şoferul a scăpat cu viaţă

 

 

Maşină făcută praf, după ce a ajuns într-un copac în zona Pădurii Stejarul. Aceasta a fost izbită din spate de un alt autoturism, al cărui şofer era sub influenţa alcoolului.

Potrivit poliţiştilor, un brăilean conducea un autoturism Audi pe DN 2B, dinspre Lacu Sărat spre Brăila. În zona Pădurii Stejarul, acesta a tamponat din spate un autoturism Opel pe care l-a proiectat într-un copac pe partea dreaptă, în afara părţii carosabile. În urma impactului puternic, şoferul de la Opel, un tânăr de 24 de ani, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. Din fericire, el a scăpat cu viaţă, fiind scos afara de echipajul de la Descarcerare. Tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură membru inferior. A fost dus la spital.

Şoferul vinovat, cel care conducea autoturismul Audi, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei în aerul expirat fiind în jur de 0,63 mg/litru. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. Poliţiştii vor întocmi în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi, cel mai probabil, şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii