Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grădina Mare, luată cu asalt de 100 de copii ieşiţi la “Ester Egg Hunt”

• ei au participat la o vânătoare de ouă de Paşte, iar la sfârşit au fost răsplătiţi cu premii • acţiunea a fost organizată de Forumul Tinerilor din România - Brăila, în cadrul proiectului “4/4 Pentru Prieteni”

 

Ieri dimineaţă, Grădina Mare de fost “invadată” de 100 de copii ieşiţi la vânătoare de ouă de Paşte - “Ester Egg Hunt”. Împărţiţi pe echipe, ei au avut de parcurs un traseu, au trecut prin mai multe probe, iar la final cei mai buni “vânători” au fost răsplătiţi cu premii. Acţiunea a fost organizată de Forumul Tinerilor din România - Brăila în cadrul proiectului “4/4 Pentru Prieteni”, realizat în parteneriat cu Consiliile Americane pentru Educaţie Internaţională (American Councils for International Education) şi Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”.

Numele proiectului şi data activităţii nu au fost alese întâmplător. Pe 4 aprilie, Statele Unite ale Americii sărbătoresc luna voluntariatului, iar proiectul îşi propune să celebreze la nivel naţional valorile voluntariatului şi ale prieteniei.

Iar activităţile din acest proiect vor continua şi în lunile următoare.
Categorie articol: 

Comentarii