Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grădina cu Poveşti în Parcul Monument

• în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, actorii Teatrului CĂRĂBUŞ din Brăila se vor reîntâlni cu publicul de toate vârstele la spectacole în aer liber în Parcul Monument, la Rondou

 

Începând de sâmbătă, 4 iulie, actorii Teatrului CĂRĂBUŞ din Brăila se vor reîntâlni cu publicul de toate vârstele la spectacole în aer liber. Locaţia desfăşurării spectacolelor este în Parcul Monument, la Rondou, începând cu ora 18:00, iar intrarea este liberă. Rezervarea locurilor se poate face la numărul de tel. 0787515344 de luni până vineri, între orele 8:00 - 16:00, în limita locurilor disponibile.

Pentru evitarea aglomeraţiei şi pentru a păstra distanţarea socială, conducerea teatrului îi roagă pe spectatori să se prezinte cu cel puţin 40 de minute înainte de începerea spectacolului, accesul publicului fiind permis numai în condiţiile purtării de mască pe toată durata evenimentului.

Aşadar, sâmbătă, de la ora 18.00, micii spectatori şi exploratori de poveşti sunt aşteptaţi în Parcul Monument la PERIPEŢIILE... DOMNULUI GOE, iar duminică, de la aceeaşi oră, la piesa CĂRĂBUŞ ÎN PĂDUREA CU POVEŞTI!

 
Categorie articol: 

Comentarii