Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gorbunov se declara nevinovat de o talharie la Deva

Serghei Gorbunov a fost adus luni, in jurul orei 11.00, la Judecatoria Deva. Gorbunov este judecat la Deva intr-un dosar de talharie, comisa in aprilie 2003 asupra unui patron de casa de schimb valutar, transmite corespondentul NewsIn.
Gorbunov a declarat in fata magistratilor ca nu a fost in viata lui la Deva, ca nu a comis talharia asupra patronului devean si ca probele AND pe baza carora a fost identificat ca fiind autorul acelei talharii luate de pe o bluza de-a lui au fost fabricate. Gorbunov a sustinut, de asemenea, ca haina respectiva, de pe care au fost luate probele AND, nu-i apartine.
"Anchetatorii s-au folosit de aceasta proba, deoarece mai fusesem acuzat de tentativa de omor", a spus Gorbunov.
El a adaugat ca are indoieli ca partea vatamata l-ar fi identificat ca fiind autorul talhariei de acum sase ani. Gorbunov a precizat ca patronul devean care l-a reclamat cunostea multe amanunte despre viata sa, amanunte care, sustine Gorbunov, i-au fost relatate de catre anchetatorii, cu scopul de a-l acuza pe el. Audirea lui Gorbunov a durat la Judecatoria Deva o jumatate de ora. Urmatorul termen in acest proces a fost stabilit pe 2 martie.
Avocatii apararii au solicitat refacerea probelor de AND la Institutul Mina Minovici.
Dupa sedinta de la Judecatoria Deva, Gorbunov este transportat, sub escorta, spre Penitenciarul din Aiud. Gorbunov este judecat de magistratii Judecatoriei Deva pentru talharie, el fiind acuzat ca l-a atacat, in urma cu sase ani, pe patronul unei case de schimb valutar din Deva si i-a furat 65.000 de lei.
Potrivit datelor din dosar, in luna aprilie 2003, Gorbunov, impreuna cu un barbat, l-a asteptat pe Sorin Dumitreasa, patronul unei case de schimb valutar din Deva, intr-o scara de bloc. Agresorii, inarmati - Gorbunov cu un box pe mana, iar celalalt cu un levier de fier-, au tabarat peste omul de afaceri, lovindu-l si luandu-i apoi borseta in care se gasea valuta si bani romanesti - o suma de aproape 700.000.000 lei vechi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii